Busu48 Yardıma ihtiyacım var soru soruyorum neden kimse takmıyo? Veya kaynana eş sorunumu olması lazım illaki lütfen ama ya.
Cgla Busu48 canim ben postunu görmedim. Bazen altlara dusuyor postlar oyuzden gozukmuyor niye hemen sitem ediyorsunuzki kaynana felan diye. Kaynana gorumce elestiriye acik herkesin yorum yapabilcegi bisey. Belki sordugunuz soruda kimse yasamadi. ❤️❤️
Betllll Busu48 insanların dikkatini dha çok başkalarının mutsuzluluğu çekiyo cnm ztn dedikodu gıybet yapmak dha hoş geliyo millet amacından sapmaya başladı zatn önemli şeyleri kimse tınlamaz sen doktoruna sor burdan bi umut bekleme
deletedmom734 Busu48 canım ben fikir beyan edemeyeceğim şeylere genelde yazmıyorum ne sorduğunu görmedim ama belkide az yaşanan bir durum sordın
Pinkmom Başlığa kaynanamdan nefret ediorum kocamdan soğudum görümcemi öldürcem yaz anında 100 cvp garanti👍🏻
Busu48 Pinkmom Betllll Kızlar vallahi çok haklısınız ya bir değil iki değil hep böyle oluyo bu soğudum bu platform dan amacı dışına çıkıyo artık