muge1661 Nurciv ahhh canım benim korkularını çok iyi anlıyorum ama pozitif düşün hamilesin belirginleşmiş iyice testin🤲🏻 Allahın izniyle sağlıklı olcak merak etme doktordan sonra bizlerede haber ver olur mu🦋 birde adetin ne Zamandı normalde senin canım?
Nurciv muge1661 insallah kuzum ya Bakalim kan sonuclarina göre anlarin insallah ne yasadigimi🤷♀️Ben 19.20 agustosta lekelenmem oldu 21 agustosda yogunlasti. O yüzden hangisi Adet tarihi bilmiyorum. 2 eylülde yumurta catlamisti kuzum. Bak sana tüm ovulasyon testlerim yollayim artik iyice koyulasmis
Nurciv muge1661 https://resimyukle.io/r/op40c7Z41U bi Test yapsana sende kuzum ayniymis günümüz varsa cikmasi lazim
muge1661 Nurciv ne zaman kırmızı yoğunsa ilk gün kabul ediliyor canım. Dmeek senin 21 ağustos regli günün. Benim reglim 23 ağustos. Bana daha var ama cuma erken gebelik yapacağım, hiç gram belirtim yok şuan 🤷🏻♀️
Mouradi Nurciv Yaa canım hatırladım seni, İnşaAllah hamilesindir 🥰 kanda da kesin bilersin canım. Bende malesef foto açmıyor bakamadım 😕
Nurciv Mouradi insallah kuzumm hepimiz güzel haberler alalim. Rabbim hepinizi sevindirsin cocuk hasretiyle yanan. 🤲🏻🥺https://resimyukle.io/r/dGbQvE9BYh
Nurciv umudumvar2 insallah canim Allah razi olsun. Rabbim hepimize nasip etsin tez zamanda bu kis hamile olalim insallah🤲🏻😍
Nurciv muge1661 biraz daha bekle ozaman canim. Ben yumurtlamanin 11. günü asiri silik cizgi gördüm gebelik testinde. 12. gün bir Tik daha belirgin 13. günü gözle görülür cizgi vardi
muge1661 Nurciv en son ki pembe test ovülasyon koyu iki çift çizgi hımmm demek gerçekten ovülasyon testleride gösteriyor gebeliği.. yine ikinci idrarla su içmeden yaptınız değil mi son ovülasyon testini
Nurciv muge1661 canim Ben hep ayni saatte yapmaya calistim. 15.16 arasi. Aynen Ilk defa görüyorum böyle bi koyuluk Bugün tekrar yapicam yollarim onuda. Ovulasyonun varsa koyulasmayi takip edebilirsin.
Mouradi Nurciv Amin canım benim ❤️ İnşaAllah sonucu haber et yaa merak ettim testi 🥺 bu site açmıyor canım bende
umudumvar2 Nurciv İnşallah canım benim 🙏🙏senn belirtilerin var mıydı ?bu ay ekstradan bişey yaptın mı?
Hatice1123 Nurciv hamilesin canım bende de kasık ağrısı dışında hicbir belirti yoktu ben adet olacağımı düşünüyordum hatta. Gebeliğimi öğrendikten 10 gün sonra 7. Haftamda geçti ağrılar. Acile gittim kaç kere dayanılmaz oluyordu yat dinlen sürekli
Nurciv Hatice1123 insallah canim ya🥺 Ilk ögrendiginde betan kacti? Ben kimyasal gebeligimde 20 yle ögrendim hamile oldugunu sonra 70 sonra 100 sonra bi baktik 50 ye düstü. Korkuyorum inanamiyorum 🥺
Nurciv Hatice1123 Bende dayanamiyorum kivraniyorum 2-3 saatte bir agri giriyor dayanamiyorum. Gece uyutmuyor daha siklasiyor agri. Insallah iyiye isarettir
YenianneAzize Nurciv ben acaba mı derken en son acile gittim ve kan verdim kafanı rahatlatacak en garanti yöntem
Nurciv YenianneAzize Bugün doktorda randevum var canim orda yaptircsm kan tahlilini yarina ögrenirim insallah
Hatice1123 Nurciv bende çok korkmuştum canım ama tepkiler kişiden kişiye değişiyor yerlesmeye çalışıyor ki 22. haftamdayım hala zaman zaman kasik ağrısı yaşıyorum tamamen geçmedi hiç düşük tehlikem falan da olmadı ama progestan ağrılara iyi geliyor