durumomsss Nurciv canım dün beta verdim 175 çıktı evdeki kaset test hala kıpkırmızı olmadı ordan takip edeyim diyorum ama aradaki farkı anlayamıyorum inşallah sağlıkla ilerleriz ♥️☺️
Nurciv durumomsss oh Cok sükür sevindim kuzum gözün aydin saglikla ilerlesin kucagimiza alalim insalalh 🤲🏻🤲🏻 Gelismeleri yaz arada. Tekrar kan verceksin Iki gün sonra demi
Xsedaa https://imgyukle.com/i/brp2c merhaba arkadaslar dun aksam test yaptim tek cizgi cikti sabah uyandim ve boyle bisey olmus bi yardimci olurmusunuz 🙏🙏
Nurciv Aylinnnnnnn Bugün Doktor cagirdi Ama cok erken sanmiyorum görülceginicanim. Programa göre 4+5 Bugün. En son cumartesi 792ydi Beta. Sende Beta kacti en son? Agrin fln varmi? Benim hala yumurtaligim agriyor korkutuyor beni insallah normal saglikli ilerler canim🤲🏻
tevhidebrt Merhaba kızlar bende hamileyim ama kaç haftalık olduğunu daha bilmiyorum sadece şunu sormak istiyorum benim midem biraz rahatsız ve mide hapı kullanıyorum arada acaba bebeğe zararı olur mu?
Nurciv tevhidebrt Slm. Tabiki cok önemli bir konu doktorunla konusmalisin kronik rahatsizligin varsa hamilelik sürecinde nasil Bir yol izlencegini ne kullanabilcegini neyin yasak oldugunu söyler. Hersey gönlünce olsun💐
catwalk Nurciv bende perşembe gidicem beklemedeyim.tahmin ediyorduk ama görülmeyebileceğini olsun.bir dahaki gidişinde görürsünüz canım🙏🏻Haberleşmeyi kesmeyelim🌸
Nurciv catwalk ya Bende nokta gibi minicik bisey vardi keseyede benzIyor kanama alani gibide dedi emin olamadik. Bakalim persembe Belli olur artik insallah. Haberleselim canim
Elif_13 Merhabalar ayın 17sinde değerim 29 du pazar günü 80 oldu 1 hafta sonra bakarız 1500 ü geçmesi gerekiyor değerinin ultrasonda görebilmemiz için dedi 2 günde bir yinede kan tahlili yaptırdınızmı ?
tevhidebrt Elif_13 benim de 103.5 çıktı hcg değeri geçen hafta bu hafta gidip baktırmadım az daha belli olsun diye ayın 1inde gitcem baktırmaya acaba benim de yükselmiş midir?