Kkkkkk Selamlar, yarın gebeliğimin 17. haftasına giricem. 16. haftayı kasık, yumurtalık ve vajina ağrısıyla geçirdim. Hatta ani hareketlerde kasıklarımda ağrı şiddetlendi. Sizde durumlar nasıl?
21_28 Kkkkkk merhaba bende 17+1 haftaligim rabbim hepimize sag salim qucagimiza almayi nasib edsin 🤲🏻haraketlerini his ediyormjsunuz?🙄
Kkkkkk Cerkes bende daha önce enfeksiyon vardı. İlaç kullanmıştım erken haftalarda. Ondan korktum acaba enfeksiyon mu var yine diye. Doktora yazdım yarın kültür yaptırmaya gidicem😕
Kkkkkk Aycaaa571 peki ağrınız uzun süreli miydi? Yani bende sızı gibi hissettiriyor kendini uzun süreli
Aycaaa571 Kkkkkk sızıdan ziyade kemiğimde bariz ağrı vardı eğilemiyordum bile oturamıyordum kasılmalar hala oluyor
Kkkkkk Busra_8 rahim genişlediğinden yazıyor internette ama insan endişeleniyor işte. Doktorunuza sordunuz mu ne diyor?
Kkkkkk 21_28 ben geçen hafta bi kere 10 saniyelik bişiy hissettim sanki kalp çarpıyor gibi. Az önce aklıma takıldı çikolata yedim ama anlamıyorum o hissi 😕 açıkçası hissetmek istiyorum hemen. İnsan iyi olduğunu hareket ettiğini bilmek istiyor
Asiyyee Haftamdayım 2 haftadır aşırı bel ağrım oluyor yürüyemiyorum bile hamilelikten mi acaba? Birde bebeklerinizin cinsiyeti belli mi
21_28 Asiyyee merhaba bende 17+1 benjmde belim agriyor aşiri deyil ama bence hamilelikden cinsiyyetimiz kiz👼
Kkkkkk Asiyyee benimde arada oluyor bel ağrım. Hamilelikteymiş evet. Cinsiyeti geçen hafta öğrendim bende erkekmiş ☺️
Busra_8 Kkkkkk evet sordum idrar tahlili falanda yaptı bişey çıkmadı allaha şükür. sanırım rahim büyüdüğü için çünkü internette gördüm rahim hamilelikte 30 kat büyüyomuş..
Spring02 Kkkkkk yani bZaen öyle bazen bacaklar bazen kuyruk sokumu kasık… wala zaman zaman ağrıyan yeriniz bile değişiyor ki