Meryems1 Baska sehire misafirlige geldim şansıma dedem öksürüyor kuzenimin atesi var çok pişmanım geldiğime ya napmam gerekiyor şimdi evin icinde nasıl bulasmaz bana ne yapmalıyım
Nureylaa Meryems1 valla varsa bulaşmama ihtimali olmuyor ne yazık ki inşallah yoktur ama şayet varsa ve gitme şansınız varsa eve gidin ama yoksa maskesiz durmayın başka odada kalın evi havalandırın bir de test vermeye gidin bence riske atmayın hiç
FusunF Meryems1 maske takın ve yakınlaşmayın sakin camlar hep acık olsun ellerinizi hep yıkayın benim eşim geçirmişti ben hep bole yaparak korundum mutlaka duş alın hergun
Milkshakee Meryems1 önlem amaçlı maskeyle dur 2 tane tak veya yanlarında çok bulunma ama yerinde olsam geri dönerdim riske atmaya değmez sağlık ve ciddi bi problem hayat meselesi bebeğini düşün
Nureylaa Meryems1 odaları ayır madem maskesiz durma duş al bide c vitamini tüket inşallah yoktur ama sen tedbirini bu şekilde almış ol
Berrycherry Hasta olan kişilerden maske takmasını rica edin ve aynı odada bulunmayın. Mümkünse kendinizi başka bi odada karantinaya alın ve evi/odayı sürekli havalandırın hatta hava iyiyse cam hep açık kalsın🙏🏼