Kızlar ben bu postu açtığım sabah sancılar tavan şekilde Kartal eğitim araştırmaya gittim ama almadılar daha doğrusu almamak için bir sürü şey anlattı kadın doğum acildeki hemşire sanırım yada doktor bilmiyorum neydi, işte bebeği ayrı ğnitede tutuyolarmış birkaç gün yatış varmış ve sezeryanjm zorunlu olmasına rağmen yapılmıyormuş ve genel anestezi ile yapılıomuş olursa da, oda covidi tüp salındığı için ciğerlere, bebeğe enfeksiyon indirir dedi doktorumda, telefon yasak refakatçi yasak su bile söyleyemiyorsun gilan şartlar aşırı ağır burda dedi, ben ordan nasıl çıktım zaten bilmiyorum burdan biri pendik medipolu söylemişti orası alıyormuş ama 12 bin tabi, mecburen oraya gittik nst ye aldılar hemen doğuruyormuşum zaten direk ödemeyi yaptık izole odada gayet memnun kaldım çok güzel 2 gece geçirdim ve şükür saadet hanım diye bi doktor doğumuma girdi, kendi doktorum bile bişi yapamazken bana çok güzel moral verdi şuan bebeğim 3 günlük dün akşamdan beri evimizdeyiz, nişan ve sancı sanırım benim stresten geldi şuan iyiyiz ikimizde, oğlumda eşimde bende kızımda karantinadayız annemde bizimle evde 🙏🏻🙏🏻🧡