Zeynep_sifa 19 haftada olanlar cinsiyetinizi net öğrendiniz mi bize kıza benziyo denildi 16 haftada kesinligini sordum daha küçük denildi ne alakaysa 🐥🐥
Aylin509 Zeynep_sifa ben 20+2 de öğrendim bu zamana kadar özel olarak 3 doktora göründüm kesin bişey demediler en sonunda kendini gösterdi ama çok şükür kızımız olacak 😍
Zeynep_sifa Yagmur00 şaka gibiler gerçekten maksatlari ne anlamış değilim her ne ise atılacak değil satılacak değil hayırlı olsun bebeğiniz sizinde inşallah 🤲🐥🙃🙂
Yagmur00 Zeynep_sifa amın canım ben erkek hissettim soyledim kızımı erkek mı diye erkege benziyor ama net diyemem dedı ama zaten erkegın cıkıntısı oluyo insanı merek ta bırakmakta ellerinden ne gelıyo ya yapıyor lar saglıklı gelsin gersi bos
Zeynep_sifa Yagmur00 Demi azıcık zaman ayır bak iki dakika sanki en azından insanların merakıni gider hayırlısı bakalım inşallah hayırlı evlat olsunlar
Zeynep_sifa Aylin509 Hayirli evlat olsun inşallah 🤲😊bende ilk kızımı o haftalarda öğrenmiştim özelde doktor bakmaya bile gerek yok kızın olacak demişti bilen cidden biliyo diğerleri de sanırım kendilerinj riske atmak istemiyo