H_myra1 sumeyraballl doktorum gece 2 sabah 1 tane at dedi ama ben öyle yaptıgım zaman ilaç gününden önce bitiyor ve ilaçsız kalıyorum o yüzden gece 1 sabah bir atıyorum çok kötü oldugum zamanlar akşam 2 sabah 1 olabiliyor
sumeyraballl Lila_- aldım bir tane bulantımı kesmicek gibi bir tane dha alsam sorun olur mu yola gidicem
H_myra1 Gamze-38 öyle oldugu zaman sabah ta 1 tane içebilirsinz yani 4 tane ye kadar içilebilir yinede emin olmak için doktorunuza sorun 🤗
sumeyraballl Lila_- kuzum yeni doktor değişikliği yaptım doktorumn numarası yok bu ayın 30 unda kontrolüm vr
H_myra1 sumeyraballl normal insnlar da sanırım gece atılan ertesi gün akşamakadar tutuyor ama benim yada benim gibi olan bünyelere yetersiz geliyor 😅 ablam mesela gece 2 tane atıyordu onu bütün gün tutuyordu ama bana malesef etki etmiyor
meriaky sumeyraballl benim doktorum gece 2, gündüz bulantı olursa 1, öğleden sonra tekrar bulantı olursa 1 tane daha dedi. 24 saatte toplam 4 tane.
Rumeysa_nur Ben 23. Haftaya kadar 2 tane kullandım, 2sini de gece içiyordum çok faydasını gördüm. Gece demesinin sebebide uyuşukluk hissi verdiği için. Uykuya da kolay geçiyordum böylelikle.