balkrc00 Arkadaşlar yaklaşık 15 gündür ishalim var ilaçlardan mıdır acaba yoksa bebek büyüdüğü için mi antibiyotik kullanmaya korkuyorum var mı benim gibi olan ?
Taze1anne balkrc00 patates haşlama, muz, sarı leblebi tüketin ishali durduracaktır. Ben 25.haftamdayım benim de ilaçlarım var ama henüz hiç bende olmadı. Sizin baya uzun sürmüş doktorunuza görünün bence
Xxxseliiiin balkrc00 5. Ayda başladı enfeksiyon hastalıklarına gittim kültür vs bişi çıkmadı doktor kan ilacının bağırsak floramı bozduğunu söyledi bende turşu yoğurt kefirle en azından günde 3 defa çıkmaya başladım önceden daha kötüydü hala da ishalim 8. Aylık oldum
DILOS06 balkrc00 canım git bi serum taksnlar sıvı kaybı iyi degil bendede oldu bi ara baya sürdü sonradan doktora söyledim doktor bazen sıvı kaybı düsüge sebep olabikiyir acile git serum taknslar dedi 1 kez gittim serum taktılarr sonra bikac gün baktm yine aynı doktora söyledim tekrar git serum taksnlar dedi sonra gecti zaten cok gecmis olsun sen de bi serum taktr bence
balkrc00 Taze1anne Her gün muz tüketiyorum haşlanmış patates te denedim bana mısın demedi . Görün test sonuçlarım yarın çıkacak umarım önemli birşey yoktur
Taze1anne Xxxseliiiin aa bende demir ve kan ilacı kullanıyorum bende ishal olmadı hiç. yediklerime biraz dikkat etmesem kabızlık yaşıyorum bende 🤦🏼♀️
balkrc00 Xxxseliiiin neredeyse yemediğim şey kalmadı bende bütün tahlillerimi verdim sonuç bekliyorum umarım önemli birşey değildir. Umarım bir an önce sizinkide biter çünkü ne bebek beslenebiliyor nede insanın hali kalıyor 😔
Xxxseliiiin Taze1anne 3 tane kan ilacı değiştirdim bana mısın demedi maalesef ama doktor mecbur kullanacaksın dedi
Xxxseliiiin balkrc00 yok kuzum ya eğer günde 3-4 den fazla çıkmıyorsan bebeğe de sana da bişey olmuyor ama ben 10 kere çıkarken bile bebek kilo almıştı korkma
balkrc00 Xxxseliiiin 5 i rahat buluyorum bende inşallah öyle olur tamda geliştiği vakit inşallah alır 🤲
Xxxseliiiin balkrc00 alır alır canım merak etme gerçekten kabız olmak daha kötü evet ishalin biraz sancısı oluyor ama kabız olanları da gördüm şükrettim yine doktorunuz bilir en iyisini
balkrc00 Xxxseliiiin tabiki bin şükür yine serum tedavisine başladık amip olmuşum sulardan salgın varmış genel olarak ilaçta verdi umarım kimseye zarar gelmeden hayırla alırız bebişlerimizi kucağımıza 🙏💙
balkrc00 DILOS06 serum tedevisi verdi zaten doktorum amip çıktı sularda salgın varmış ondan kapmışm maalesef. İdrar yolu enfeksiyonuda çıktı ikisi bir hem ilaç hem serum tedavisi verdi teşekkür ederim önerin için 🥰