Aselminamm Kızlar günde 2 kere iç çamaşırı değişirim günlük ped de kullanırım ama vajinadan cok koku geliyor neden acaba enfeksiyon falan yok sanirim yani pantalon giydiğim zaman bile dışarı çıkıyor kökü ben rahatsiz oluyorum hic başına gelen varmi 26 haftalık hamileyim bu arada
ozdenarda Aselminamm benmde surekli akintim geliyordu enfeksiyon olmadgi surece normal gunde 4 kez camasr degstryrdum inanki
Pinkmom Aselminamm Ah canım sen özel görmemişsin daha burda belliki😄 koku varsa çook yüksek ihtimal enfeksiyon olmuşsun.İdrar testi yaptırmadan sen olmadığını bilemezsin.Kokulu akıntı sıkıntıdır mutlaka doktoruna söyle.Geçmiş olsn
Ntugba Aselminamm canım kokulu akıntı enfeksiyon diye biliyorum kontrole gidince söyle enfeksiyon ilerlemeden tedavi uyguluyorlar
Bahar54 Gunluk ped kullanma canim onlar basli basina enfeksiyon icin sebep muhakkak pamuklu camasir kullanmaya ozen goster. Tuvalet temizligini onden arkaya dogru yapmaya calis. Duzelmezse muhakkak doktoruna gorun.
drya benim de vardi. enfeksiyon olmasi icin idrarinizi yaparken yanma hissetmeniz lazim ya da ozel bolgenizde kasinti olmasi lazim. bunlar yoksa kokulu akinti olabiliyor. (doktorun soyledikleri bunlar). ped kesinlikle kullanmayin. onun yerine ya surekli ic camasirinizi degistirin (ben gunde 4-5 defa degistiriyordum) ya da eski atlet/tişörtlerden ped yapin onu koyun ic camasiriniza.