Sude-96 Az önce lavınaya gittim böyle çpk küçük pembe leke kan geldi ama Bahsur da var bende biraz nerden geldi anlamadım. 25 haftalığım daha önce hiç kanama düşük promblemim olmadı nasıl emin olucam napmam lazım
Gul-42 Sude-96 tam olarak yerını bılırsın cnm one dogrumu arkaya dogrumuydu kan yerı bnmde basurum kanarda
Gul-42 Sude-96 muhtemelen basurdur cnm valla normal kan rengınde kanar bnm basurum cok koyu renk degıl
Sude-96 Gul-42 benim ki pembeydi Resmen ve affedersin büyük tuvalete çıkmamıştım :( vajinal büyük ihtimal )
Sude-96 Berin napıcam bilmiyorum :( bu saatte napilir devlete gitsem direk alttan muayene edecekler yarını beklemeliyim acaba )
Gul-42 Sude-96 ıcın rahat etsın dıosan doktora gıt cnm acaba sıvılce yada yara vardıda ondanmı geldı sert sılerken
Sude-96 Gul-42 olabilir tahriş de olabilir belki bu haftada çok tuhaf geldi bana da böyle bişey olması doktora bu saatte nereye gidilir ki :( )
Gul-42 Sude-96 acile gıt desem orda ılgılenmezler yada sert bakarlar falan yarın kendı doktoruna gıt dırek bence canım ozelse devletse acilden gıriş yap kanamam oldu de hemen polıklınıge gonderıolar acil olarak oyle bılıorum
Sude-96 Gul-42 bende öyle düşündüm özel hastaneye gidiyorum normalde devlette öyle yapıyorlarmış evet