Bebebebe hanımlar bu yeni korona belirtilerinde şiddetli boğaz kuruluğu var mı . nefes alamıyorum pastil vs işe yaramıyo çok kuruyo ve kuru öksürük var . oğlum kreşten hasta gelmişti üç gün önce 🤷🏻♀️
minnakannesi1 Bebebebe 2. Coronayi yaşıyorum kuru öksürük ve eklem ağrılariyla hastanelik oldum.hemen gidip test yaptirmalisiniz
Fatma_Ramadan Evet ben aynısı olmuştum doktorlar corona testi yaptı ve sonuç corona çıktı çok kötü Allah şifa versin 🤲🏻🙂
Bebebebe Fatma_Ramadan başka ne belirtileri vardı . hamileliğimin başında oldum bide şimdi 36 haftalık hamileyim 🤷🏻♀️
Lalssm2727 Fatma_Ramadan bende 38 haftalık gebeyim 2 gündür aşırı şekilde baş agrım var kafamı kaldıramıyorum resmen burun akıntım öksürük var başımın agrısı komple beynime kadar ağrıtıyor ama gözlerime kadar agrıyor sizce neden olur kızlar hastaneye de gitmedim 2 gün önce duş alıp klimanın önüne yatmıştım ondan olabilir diye de şüphelendiğim için ama gene korkuyorum sizce neden kızlar bi fikirlerinizle yardımcı olurmusunuz
Bebebebe Lalssm2727 ben ilk korona olduğumda öyle hissetmiştim başım beynim kemiklerim heryerim ağrıyodu . gözlerime kadar . ama şimdi boğazım kupkuru nefesimi etkiliyo 🤦🏻♀️ 36 haftalığım bende korkuyorum