Zehraaaaaaaaaaa Pelit7 evet cok temize benziyor iyi denk gelmiş şansınıza :) mudo da olduğunu da bilmiyordum benim doğuma çok var zaten öğrenmiş oldum takip ederim ☺️☺️☺️
Taze1anne Pelit7 yaşasın naturelcilik 💃🏼 çok teşekkür ederiim, sizde bebişinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallahh 💜🥰
Gul-42 Taze1anne dolap yaptırdım beşik aldım oval ahsap olandan esımle konuştum hareketlenınce korkuluklu baza alacagız
Gul-42 Taze1anne cok oldu yazın yaptırdım suan 35 haftalıgım mayıs ayında idi sanırım agırlaşmadan yaptırdım temızledım ıcını hallettım yanı bebısın herseyını hazıran gelmeden hallettım sadece kıyafetlerını 30 da almıştım
Taze1anne Gul-42 en mantıklısı bunları erken hazırlamak ya. Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah 🌸
Taze1anne deryadeniz93 oyun odası gibi yapmayı düşünüyorum ben daha çok da bakalım çocuğum odasında durup oyuncak mı oynayacak tencere tava mı 🤭
Taze1anne Bu aradaa canım hamişler örgü korumalık alan var mı? Dokusu vs nasıl çok merak ediyorum. Bayılıyorum ben onlara 😍
Rojdakoymen Taze1anne günaydın kuzum öncelikle nasılsın diye sorayım 🤗 bebekonforbeşik sitesinden fonksiyonel ahşap beşiklerden alabilirsin hem anne yanı hem normal beşik olarak kullanabiliyorsun muhakkak bir göz at derim firma kaliteli 🙋
papatyaanneee Taze1anne Amin inşallah hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin 🙏 Olsun sarı gride harika bir kombin cinsiyet hiç önemli değil sağ salim kavuşalım ❤️❤️