9494Gizo Rabiasultann 20.haftadayim hala kullaniyorum kanamam oldugu icin 16da baslamistik her hfta nerdeyse
Tubazenginnn Rabiasultann bir gün arayla 4 ay kullandım artık bacaklarım tutmuyordu bıraktım 26. Haftamda
Gulce5038 Rabiasultann tüp bebekle gebeliğim oldu başından beri kullandım sonra alerji yaptı 16. Haftada acillik oldum ilacı kestik. Progestan iğnede kullanıyodum gün aşırı 32. Haftaya kadar kullandım onu da kesti doktorum
merakliblog Tubazenginnn oy seninki de çin işkencesiymiş Allah mükafatını versin ben üç günde 1e çok diyordum.
Gulper Ben 9 haftam dan beri haftalık kullanıyorum ilk zamanlar haftada 2 kez kullandım şuan 19 haftalığım hamilrliğim başından beri kanamam var
Cano26 Gulper merhaba kanamanız nasıl rengi yoğunluğu benmde kanamam var kırmızı adet oluyormuşum gibi yoğun doktordan geldim şimdi progestan verdi düşük teklikesi var dedi 6 haftalığız
Tubazenginnn merakliblog ağır ve yağlı bir ilaç rabbim kullanan herkesin yardımcısı olsun inşallah şuan 39 haftalığız küçük hanım doğmamak içşn direniyor 🤪
merakliblog Tubazenginnn amin inşallah. Bi doğsunlar ben de onların totolarını ısırcam😂 Bu sene 38de doğuran görmedim hiç ya hep 40 üstü, inşallah senin kolay ve hızlıca geçer
Tubazenginnn merakliblog kız çocugu erken gelir diyenler halt etmiş diyorum artık çok dua ettim inşallah bana çeker diye inadı çekti 😬😬
Gulper Cano26 ben 2 günde bir hastaneye yatacak kadar büyük açık kanamam oluyor du açık kırmızı serum iğne lerle durduruyordu doktor 1 gece 2 gece yatıp çıkıyordum ama çok şüküt w haftadır koyu kanama vat o tehlike li değil kese hala kan var