Rabiauza Busu48 hayır canım ben görmedim kendileri baktı detaylı şekilde organlarına eline ayağına filan
AliyeAsel Bende medicalparkta yaptırdım 50 tl verdim canım gayette memnun kaldım baya ilgililerdi orada yaptırabilirsin
Busu48 AliyeAsel ne zaman yaptırdın ? Ben aradım 85 tl muayene ücreti dediler ve detaylı için doktor ayrı ücret istiyomuş
AliyeAsel Busu48 canım zaten doktorda dedi belirli şeylere bakabiliyoruz ultrasonda diye ben gittiğim zaman muayene ücreti vermedim ki canım ultrasona girdim sonuçları doktoruma gösterdim sadece
Busu48 AliyeAsel doktorun kadın Doğum mu perinatolojimi yani Normalde perinatoloji herşeyine bakıyo nasıl belirli şeylere baktılar ? CD vermediler mi veya renkli ultrason resmi falan?
AliyeAsel Busu48 kadın doğum canım hayır sonuçlar direk doktora gönderildi doktor bana açıklama yaptı gerekli olan herşeye bakmışlardı bebek sağlıklıydı bende sorun çıkmıştı 😂
Bihilal Bbdd ismini bilmiyorum ama 1 tane var galiba orda zaten oranın en iyi profesör doktoruymuş 400 olması lazım muaneside
Busu48 Feyza12 Ben fazla vermişim ya özel kliniğe gittim 250 lira verdim ilgi alaka iyiydi de ne biliyim