Mlkbrn Merhaba arkadaşlar Saglık ocağı pazartesi günü beni çagrdı arkadaşlar ne için çagrıyorlar bide saglık ocağı ultrason dan bebege bakıyorlar mı aynı
Zeyyyn Mlkbrn aşı için çağırır yada rutin gebelik izlenimi yapıyor arada tahlil bakıyor usg yok sağlık ocağında 22 haftadan sonra sadece kalp atışını dinler
Neclam321 Mlkbrn kan ve idrar tahlilleri yapıyorlar 20 hafta üzeri iseniz tetonoz aşı yapabilir kalp atışını sadece dinleyebilirsin ultrason cihazı yok sağlık ocağında
Gamzebydmr Mlkbrn Gebe takibi için canım bende sağlık ocağında çalıştım bi ara ve senin tansiyon kilon aşıların onları takip için ve bebeğin doğunca haber vereceksin aşıları falan takibe alınacak sağlık bakanlığı böyle
Mlkbrn Neclam321 kalp atışı kaç hafta olursan ol dinliyorlar mı yoksa belli hafta sı mı var 12 haftayım ben
Merveelisa Mlkbrn he ozaman kilona Boyuna tansiyonuna bakar gönderir 16 dan sonra kalp atışı dinlemeye çağırıyor ama çok acıtıyor benmki bastırıyor çok bende iki aydır gitmiyorum 🤣
Neclam321 Mlkbrn 20 den sonra biliyorum cnm bebek küçük olduğu için 12. Haftada belki Duyamassn endişelenirsin bu kez birseymi oldu diye
Mlkbrn Merveelisa bende ultrason dan falan bakacak sandım telefonda aradılar orda sordu söyledim zaten kilo boyu