12345_123 Merveeayaz bnm safra kesesinde taş cıktı dktor yemektn sonra ozellıkle sertlik yapar demişti
Ceren01 Merveeayaz bende 34 haftalık hamileyim ve son 1 haftadır ara ara ağrım oluyor ve karnım sertleşiyor sürekli çevremde kesin kasılmaların vardır sen hissetmiyorsun diyip korkutuyorlar doktora gitmeye de korkuyorum yatış verir falan diye 🙄
Zeyyyn Merveeayaz yalancı kasılmalardan kaynaklı oluyor benimde Bayadır olmuyordu ama bugun o şekilde top gibiyim nereye yatsam uzansam rahat edemedim bebekte gerilip duruyor
bahtnurr1 Merveeayaz aydı haftadayız benim bayadır oluyor canım bebek hep yukarda duruyor , soda içince ve lavabo gidince rahatlıyorum biraz daha yumuşuyor 😊
Merveeayaz Ara ara taş kesiliyo sanki karnım acaba kasılma mi diyorum çok erken daha inşallah değildir
Elif3425 Merveeayaz bu haftalarda başlıyor kasılmalar doktora gittiğimde artık normal olduğunu söylemişti önlem amaçlı progestanı fitil olarak vermişti
Gokce91 Rahim kasılıp gevşiyor, Doğuma hazırlıkmış, doktorum çok normal dedi, ama hep olmuyor arada çok sertleşip yumuşuyor
Pirayeada Doktora karnım sert dediğim zaman hemen nst ye alıyordu gidin doktorunuza söyleyin burada normal diyenler var bende kaç kere sanci cıktı haftanız da 31