tuna_tuna hamisanne_63 21+6 dayım su kabağı büyüklüğünde olduk bizde 😂😘🤰🏻 Merak etme canım bende daha yeni hissettim bebişi
MiniMiniKus hamisanne_63 Valla zamanınız gelince detaylıya gidin bol bol bebişi görün aşırı tuhaf güzel bi olay ☺️
hamisanne_63 Zelihanafi bende şuan öyleyim gün içerisinde degil ama geceleri sırtüstü uzanıp elimi karnıma koyuyorum belki hissederim diye Ama tam emin olamadığım bişeyler oluyor anlayamıyorum 😂🤷🏼♀️
Zelihanafi hamisanne_63 bebeği hissetmek için en uygun pozisyon sırtüstü uzanmak mis.en çok o zaman hissedersin ama o şekil uyuma sola dön dizlerini hafif kendine cek.
hamisanne_63 gbyalcin özele gidiyorum normalde orda yaptırırım muhtemelen canım Lenamiran erkek🙈 Betuss13 maalesef bende olmuyor öyle ya
Betuss13 hamisanne_63 hamisanne_63 19+4😍 karnımın altında minik kıpırdanmalar var. Özellikle yemek yedikten sonra karnım çok geriliyor. Size de oluyor mu ?
Mrv-ElfAda Dualar07 Benimkinin gelişimi de 2 hafta önden gidiyormuş kasım sonu ya da aralık başı gelir bebek dedi doktor
Lenamiran Zelisay ay kuzum nasipse yarın ogrenicem inşallah benimki biraz nazlı göstermedi 😂😂😂 sizin cinsiyet ne peki