yigitegenin_annesi Dilannayan21 12 haftadab sonra göstermesi lazım siznki biraz nazlı çıktı kız mı acaba muayeneye giderken çikolata ve meyve suyu için bebek hareketleni belki gösterir
Meleekk Dilannayan21 bana 12. Haftamda daha küçük dedi 16.haftamda büyük ihtimalle kız dendi detaylıyı bekledim 21+5 haftalıkken detaylı da kesin kız dendi 🥰🥰 sende net bişey için detaylı bekle bence 🤗sağlıkla gelsinler 💕
Elifgoktug1 Dilannayan21 benimde göstermedi 11+5 açı vermiyor ac gittim hareketsizdi ondan kaynaklı sanırım hep tok gidiyordum ve tatlı şeyler yiyip gidiyordum bu sefer direk ac gittimoyle yatıyordu tahlil yapilmayacaksa sonraki kontrole hem tok hemde çikolata yiyip gidin inşallah hareket eder
balbocegimm Dilannayan21 20 haftada öğrendim haftanız erken henüz 15 den sonra söylemeyi tercih ediyor doktorlar yanılma olmasın diye
rabiamustafa Dilannayan21 16.haftaya kadar hiç bekleme canım belli olmayabilir zaten görse bile ihtimal diyo doktorlar 16ya kadar sabır ultrasona girmeden 15 20 önce falan çikolata meyve suyu gbi şeyler tüket kıpır kıpır durmuyo bn her kontrolde öyle yapıyorum 😉
Belizmoms Dilannayan21 benimkini doktor 11. Haftada gördü iki hafta sonra yine gelin net söylerim dedi . Sonra 13. Haftada gittik % 90 kız dedi ♥️
Dilekkuru Dilannayan21 bende 12 de görünür sandım doktor bı ay sonra kontrol e çağırdı 17 de aç bakdi görünmedi tatlı biseyler ye gel ddi tahlilden snra bende çikolata yedim öğle sonu gösterdi erkek 💙🧿
Mom87897 Biraz erken gibi gelebilir ama bana da 10+6 günlükken erkeğe benziyor demişti acil doktoru. Sonra kendi doktoruma başladım. Şu an 13+3 üz. Ama 1 ay sonraya randevu verdi. Daha çok erken dedi cinsiyet için. 1 ay sonra kesin öğrenicem inşallah☺️