Mina69 Mrb hanımlar eski şifremi unuttum için yeni hesap actım neyse 25 haftalık gebeyim gecen gün ayrıntılıda bebek anne karnında büyümemiş dedi baska hastaneye yönlendirdi doktor kagıttada femur yani bacak boyu kısalıgı yazıyo ne yapcamı bilemedim basına gelen var mı kac gündür aglamaktan harap oldum internetten bakıyorum doen sendromuna kadar gittigi yazıyo 😔
Sennaaaa Mina69 bende öyleyim bacak boyu kısaymış banada downdan şüphelendiler peki ayrıntılıda kaç hafta yazıyor fl boyu kaç yazıyor
evetbenavukatiyim Mina69 Bende uzundu bir hafta kadar . Doktor babanın boyu da uzun mu sizin gibi dedi , ondandır dedi. Belki minyon tipliyseniz ondandır hemen en kötüsünğ düşünmeyelim
Mina69 Sennaaaa fl boyu 40.7 falan olması lazım ama down için sadece bacak kısalıgı yeterli oluyomuymuş diger degerler normal gibi kilomuzda biraz az şaştım kaldım hangi haftayla uyumlu oldugunu pek anlamıyorum yeterince bilgide vermedi doktor
Curcu Bizim detaylı ultrasonumuz 21. Haftadaydı fl 37ydi doktor kısa demedi her şey normal suyun fazla dedi. Sizin 40 olmasına rağmen kısa demesine şaşırdım kaçıncı haftanızda gittiniz?
Sennaaaa Curcu hayır bana fl 30 çıktı işte 21.haftamda sizinki 37 diğer hanımefendi 40 çok ış mesela dua edin düzelsin nolır kulun kula duası geçer
Curcu Sennaaaa korkmayın edişe etmeyin dua edelim inşallah sağlıkla doğar 🤲🏻 Bazen doktorlar sorumluluk almamak için korkutabiliyor ama sonuç normal olabiliyor. Belki bebeğiniz minyondur sağlıdır bilemeyiz doktorlar da bilemiyor zaten ultrason cihazları da her şeyi doğru hesaplamıyor. İyi düşünün iyi olsun dua edelim yine de stres yapmamaya çalışın.
Burcuaselburcu Bizimde bacak boyumuz 2 Hafta geriden geliyor. Ama bildiğim kadarıyla bebeğin suyu, kilosu, kan akışı vs normalse normal karşılıyorlar. Bunlarla ilgili yolunda gitmeyen bir şey olduğunu söylediler mi peki
Sennaaaa Curcu çok teşekkür ederim duayla herşey olur rabbim sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Curcu Sennaaaa şunu da söyleyeyim belki karamsar olmanıza mani olur. kuzenim 5 aylıkken doğmuş bir avuç kadarmış doğduğunda teyzem onu pamukta yatıyormuş sürekli ağlıyormuş doktorlar ona çok yaşamaz demişler. Şu an benimle yaşıt boylu poslu sağlıklı bir kız kendisi.
Mina69 evetbenavukatiyim 1.59boyundayım bende eşim minyon tipli ama bilemedim işte korkuttu baya bizi hayırlısı artık rabbim saglıklı sıhhatli nasip etsin
rgk Mina69 sakin relax🎈 benim bebeğim de biraz geri bacak boyu ama benim de eşimin de boyu kısa. detaylı doktoru tipimize baktı bisi demedi, kendi doktorum da genetik dedi. sağlıklı olsun da boyu kısa olsun🤱💕🤗