Ysfars deletedmom87894 deletedmom87894 inşallah bu yazımı okuyorsundur. Bende aynı senin gibi korkarak uyanıyodum cok beter rüyalar görüyordum. BÜYÜ BULDUM DEMİŞSİN büyü dinimizde var ama Allahu teala yapanında yaptıranında yeri yok diyor bu 1 Si büyü Allahu tealanı yazdığı yaşatacagı kadere yani Allah istemedikten sonra büyü işlemez tek yapacagın şey rabbim sana sığınıyorum demen istedikleri kadar biyü yaptırsınlar Allah istemedikçe yaprak dalından düşmez
Tubiikkoo deletedmom87894 tabiki etkilenirsin canım evini sirkeli suyla sil toz alırken bile sirkeli suyla al tozu evde de sürekli bakara suresi oku ya da aç dinle Allah a sığın birşey olmaz inşallah dediğim gibi uyumadanda 21 besmele çek muhakkak
Melistosum bebisim-_00 Kıyamam sana beni bırakıp kaçarlar mi demişsin tebessüm ettim 😊 hiç merak etme bırakmazlar hemencicik doguruverirsin alırsın kucağına miss gibi taze bebek
bebisim-_00 Melistosum 😂😂🤭 insan can telaşına düşer hipograt falan da unuturlar belki dedim.Aman Allah deprem yasatmasin yinede ya
Melistosum Bende köyde yaşıyorum hastaneye uzağız normal doğum olurda su’yum gelirse hastaneye yetisememde çocuk ne olacak öyle diye düşünüp duruyorum
Eyoo deletedmom87894 aynı şeyleri bende yaşamıştım ama sonra geçiyor merak etmeyin sizinde geçer yakın zamanda inşallah
Kbrayank deletedmom87894 beni bi kere ruyamda korkuttular çok korkmuştum yatağını temizle çarşaf vs vs temizle yeni tak ve altini üstünü etrafını temizle sil supur kırıntı vardir ve corek otu diye duydum onu da bas ucuna koy hic biri olmadi ayetel kursi oku uyu
Nureylaa bebisim-_00 Alalh korusun olmasın öyle bir şey ama olsa bile kimse seni bırakmaz bunun için korkun olmasın ☺
marbling10 deletedmom87894 sirkeyle yıkanın evde bakara suresi dinleyin, sürekli Ayetel Kürsi okuyun. Allahon izniyle bunlar sizi koruyacaktır