eylusko 3 gün önce sezeryan oldum . sütüm gelmiyor çocuk boş emiyor mama vermeye başladım göğsümün ucu mahvoldu dayanamıyorum acıdan. sagmayi denesem acır mi ? sağdıkça belki sütüm gelir artar ? bilenler nolur yardım
Sermec27 eylusko öncelikle bebek emerken sadece ucunu almasın o kahverengi kısmın tamamını alsın yoksa yara olur sağım da sütü artırabilir ama bol bol hoşaf için su da için bol bol dereotu bulgur pilavı da sütü artıyor
Fulya01 eylusko canim sezeryanda geç geleceğini söylediler lansion gogus ucu kremi al tavsiye ederim o şekildede emzirebilirsin Bol bol su iç hoşaf felan şekerli şeyler yapmiyor şu iç ve gogusunu ılık su ile masaj yap
teletabi eylusko sadece meme ucunu tutuyorsa yara olmuş olabilir. Kahverengi yeri emmesi lazım bebeğin. Birde ağrı sızı ister istemez oluyor. Benim hiç yara olmamıştı çok şükür ama ağrı çektim baya 1 aya yakın sonra düzeldi
Sedefege Benim gögsü den kan geliyordu ve lansinoh kullandım hemen geçti. Süt baya gelmedi humana emziren anneler için olan çayı içtim çok şükür geldi ve sürekli emzirdim su içtim