Gul-pembe Çok farklı modeller var , herkeste kullandığından memnun gibi👍🏻 Çok kararsız kaldık, öneri alabilir miyiz?
Nihal42- Gul-pembe ben bugün aldım maclaren. Çok hafif ve kullanışlı gibi. Ama, daha kullanmadım ptesi doğumum
Dilekcnkn Gul-pembe Valla ben şahsen memnun kaldım dolap uygulamasından aldım , almadan önce internette yorumları okudum herkes memnun sürüşü falan gayet rahat geldi bana uzun süre kullanırım diye düşünüyorum 😊
iremcannn1907 Gul-pembe ben çok araştırdım eşim de öyle. En son bizde baby plus canyon da karar kıldık ve çok Öneri aldım bu arabayla ilgili
Gul-pembe Dilekcnkn sürüş rahatlığı, hafifliği en önemli şey zaten , teşekkür ederim🙏🏻 Güzel günlerde kullanın
Gul-pembe Aag06 Şimdi baktım, gerçekten görünüş olarakta çok güzel👍🏻 Peki kullanmaya başladınız mı memnun musunuz
Gul-pembe DH_5151 Peki model olarak tam hangisinden memnun kaldınız, zahmet olmazsa öğrenebilir miyim🙏🏻
Aag06 Gul-pembe evet kullabiyoruz cok mwmnunuz ya kullanisi cok yumusak ve rahat eger şahsi aracinoz varsa soeun olmaz cunku urun buyuk bi tık bagajda enine yer kapliyor ha bide biraz agirligida var ama ben memnunum zaten saglam olsun bir baska hamileligimde almayim tekrar dedim cidden almama gerek kalmaz galiba beyaz aldim erkek kiz kullanir diye acikvasi gayet memnunuz youyube videolar var donmesi 360 dereece oturdugun yerden ustu cevirebilme vs cok fonksiyonlu bisey
Gul-pembe Aag06 Anladım çok teşekkür ederim🙏🏻 Çok fonksiyonlu olmasıda harika,youtube videolarınada bakayım şimdi bi, güzel günlerde kullanın🙂
Gul-pembe S02_ Şimdi internette baktım o modele , güzel görünüyor. Yalnız çoğu sitede kiremit rengini gördüm, siz hangi renk aldınız , birde memnun musunuz🙏🏻
S02_ Gul-pembe kuzum 1 ay anca oldu alalı henüz kullanmadım özellikleri güzel youtubedan izlemelisin ben krem rengi aldım
Gul-pembe S02_ Anladım teşekkür ederim🙏🏻 Şimdi izleyeceğim, çok memnun kalırsınız inşallah güzel günlerde kullanın
Gul-pembe Nihal42- evet şimdi nette baktım hantal bir görüntüsü yok çok güzel👍🏻 Umarım çok memnun kalırsın,Allah sağlıkla kavuştursun iyi doğumlar olsun inşallah🙏🏻