Afracim Kızlar nasıl geçer bu ağrı sabah acile gittim antibiyotik kullanıyorum ama şiddetli bi şekilde ağrım oluyor arada geçmesi için kapabilirim ?
Kubra_1234 Sabahları aç karnına kuru dutu kaynat iç birde hergun en az 3 litre su başka çaresi yok bunun hamileliğin başından beri çekiyorum bunu
Afracim Kubra_1234 cidden mahvetti beni dün kasıklarımda şiddetli ağrı ile acile gittim enfeksiyondan olur dedi doktor halbuki antibiyotik kullanıyorum ama geçmiyor. Böbreğime kadar ağrıyor
Kubra_1234 Afracim aynn öyle bende bu sıkı nti yüzünden bir gram hamileliğin tadını çıkaramadım hergunum ağrı sızı içinde geçiyor 3 litre su içersem iyiyim ağrı yok ama. Bu seferde tuvaletten çıkamıyorum yine evi bekliyorum 😞
Afracim Kubra_1234 valla tek tuvalet beklemeyle geçecek olsa benim için hiç önemli değil 3 litre içiyorum suyu ona rağmen geçmememesi beni çok yoruyor erken doğumu da tetikliyor ya ondan çok korkuyorum 🥺
Gozzdde Kubra_1234 alin bendende o kadar hep huzursuzum heran bisey olacak korkusu ne zaman idrar tahlili versem enfeksiyon cikiyor kasiklarimda agrilar tek yaptgm sey su icip wc ye gtmek. Bebeklerimiz saglikla olsun bugunlerde gececek daha guzel gunler bizim olsun insallah