Sevda_27 https://imgyukle.com/i/l2tHQ Eşim zorla götürdü beni hastaneye açılmama baktılar açılmam yoktu sancım vardı evde nst bağladılar doktor normal dedi suyun geldiğinde gelirsin dedi belden aşağı hafif sancılarım var nst pek anlamıyorum 😕
Celiklibusee Sevda_27 ağrı hissetmiyorsanız bende de öyle olmuştu karnınız bir yerde toplanıyorsa öyle oluyormuş sancı toparlanıp sıkılaşıyor sonra iniyor
Sevda_27 Melike Kusura bakmayın rahatsız ettim harf yalnışım olmuşdu o yüzden söyledim ama silmenize gerek yok
Bebegimicin1 Sevda_27 sancin var sıkladirsa ve suyun gelirse. Git nisan gelince hemen gitmene gerek yok esinin goturmesi iyi olmus
Sevda_27 Bebegimicin1 hafif sancılarım var nişanım gelmişti önceden doktor suyun gelse hemen gel dedi açılmam 1cm bile yok
Tosbiksmom Sevda_27 sancıların çıkmış ama düzensizler. şiddetlenip sıklaşırsa gece tekrar git acile bence, doğum olabilir 🤗
Sevda_27 Tosbiksmom şimdilik sancılarım hafif canım Allahdan hayırlısı Çok heyecanladım, hem korkuyorum, hem de içim kıpır kıpır🥺