Medinehilmi SeLaamm Arkadaslar kiz bebeklerinize ne isimleri koydunuz söyleyin hemde bize fikir olsun anlamlarıyla da yazarsanız sevinirim 😊😍🤗
Ntugba Medinehilmi 29 haftalık oldu bebegim bizde Derin Naz koyacağız allah'ım sağ salim doğmayı nasip edése
MerweYasin Medinehilmi bende Zeynep Hüma koymayı düşünüyorum 😊 Zeynep mutluluk huzur manasında Hüma ise cennet kuşu demekmiş çok hoşuma gitti 😍
Haticekubraninannesi Biz 29 haftalık olduk kızımızın ismine karar verdik fakat kuzenimde hamile biz Hatice Kübra koyalım diyorduk Kız olursa kuzenimgilin belli değildi bi ara Halime diyorlardı sonra onlarda Emine Kübra koymaya karar vermişler o yüzden eşim hem koymak istiyor hemde onların çocuğu bizden erken olacak diyor biz özenmiş gibi olmayalım diyor
Medinehilmi Haticekubraninannesi Aynen canım insan ister istemez yakının da var olan isimler koymak istemiyor hani bazıları özenme gnu dusunuyo çünkü o yüzden insan kararsız kalıyor 😏
Haticekubraninannesi Hatice Kübra peygamberinizin ilk hanımın adı peygamberimize ilk inanan ilk Müslüman olan bir kadın o yüzden böyle bir karar vermiştik
Yasminazra Daha 12+5 aylık bebeğimm cinsiyet bile belli değil ama kız olursa adı yasemin hira olmasını istiyorumm
Medinehilmi Yasminazra şimdiden başla canım düşünmeye ben de şu olur diyordum ozmanlar gel gör ki şimdi karar veremiyorum😊🙈