Aynuromer Canlar az önce trendyoldan bebek için katlanabilir küvet setini sipariş ettim ama kırık delik gelir mi diye düşünüyorum şimdi alan varmı trendyoldan sepetkitchen satıcısından aldım?
Mltm88 Aynuromer Ben de trendyoldan aldım..Delik kırık falan yok ama su koyupta denemedim sızıntı falan yapıyormu diye,kaldırdım oğlumun gelmesini bekliyorum 😍
bahtnurr1 Aynuromer iadeye gönderirsin canım ama genelde benim hasarsız geliyor ürünlerim. Zaten paket hasarlı gelirse direk kabul etme iadeye gitsin
Mltm88 Aynuromer File almadım ya😏😏 Hatırlatmış oldunuz valla🤣 bunların ölçüleri falanmı var standartmı yoksa acaba bilginiz varmı?
Bebisinibekleyen A101de 45liraya küvet bulabilirsiniz ben ordan aldım. Filesini de minico dan aldım 30liraya
MercimekveAnnesi16 Aynuromer bende trendyoldan aldım canım sorunsuz sıkıntısız geldi çok şükür aklına kötü şeyler getirme yorumlarına baktıysan bi sıkıntı olmaz
Dlkglkm Aynuromer bende ordan aldim indirimdeyken 200 TL ye güzel geldi.paketlemesi iyidi.tabi henüz denemedim .görünüşü iyi.
Rojdakoymen Sezeryan doğum yapacağım için ayaklilardan almak istedim Trendyol da beğenmiştim aslında ama e bebekte fiyatı çok daha uygundu o yüzden ebebekten bebyjem ayaklı küvet aldım bornozu kovası filesi hepsi set halindeydi Gayet kaliteli .