annelinkoo1 Benim gibi mide bulantısından yataktan kalkmayan var mı yemin ederim ağlıyorum artık bulantıdan aç kalınca bulanıyor yiyince bulanıyor ne olur bi çaresi olan söylesin ilaç demeyin denedim bulanıyor
damlaakgn annelinkoo1 ben çok kötüydüm yani içtiğim suyu bıle çıkartıyordum ilaç yazdı doktorum onu kullanıyorum gece yatarken ıkı tane alıyorum ertesı gün hıc bulantım olmuyor gerçekten çok rahatlatıcı
Ozlemclr annelinkoo1 Bende senin gibiydim 6. Haftaya girer girmez bulantım başladı günde 4-5 kere kusuyordum ağlıyordum hep ama prilam i denedim aksamlari bitane Allah’a şükür rahatlattı ama bazı insanlarda öyle etki etmiyomus açık havada hafif yürüyüş yapsan belki iyi gelir bulantı çok zor Allah yardımcın olsun canim
handan_ annelinkoo1 aç kalınca benim de siddetleniyordu sık sık açılmayı bekleme ye yatağının kenarında kraker Çizi olsun leblebi de olur açlık inanılmaz kötü yapıyor açılmayı beklemeden ye 😊
annelinkoo1 bbbusrra-1 Of of vallahi ağlıyorum artık yesem dert yemesem dert sudan tiksindim ne zaman geçecek bilmiyorum 😔
annelinkoo1 Ozlemclr Bende etki etmedi canım maalesef tatlı hastasıyım normalde 6. Haftadan beri ağzıma sokamıyorum ev tuzlu krakerle doldu onu da çıkarıyorum artık
Ozlemclr annelinkoo1 Bende tuzlu kraker yiyordum ama ondan tiksindim artık yemiyorum şimdi elma mandalina öyle onlar iyi geliyor Altan alttan bulantım var ama idare ediyorum prilam bı nebze iyi geldi
busrab53 6.haftamda başladı 16.haftama kadar cektim su an anca kusmalarim bitti maalesef prilam falan ise yaramiyordu kusmaktan bogazim tahris oluyordu herseyden tiksiniyordum cok zordu gercekten sabir gecicek insallah
Happybsrn annelinkoo1 10. Haftadaym hâlâ kusuyorum ama ilk zamana göre azaldı günde 10 defa kustugum bile oluyordu…Yatakliktım bende bir haftadır kurtuldum yataktan, inşallah geçer bu zor günler🙏🙏
Nihal42- annelinkoo1 ptesi doğumum var bugüne kadar bulanmadığı gün olmadı cnm ya. Allah yardımcın olsun