asilinannesi2609 Kızlar şunu merak ediyorum ultrasonda 2500 görünen bebek doğduğunda daha kilolu olabilir mi? Bunu yaşayan var mı?
Nureylaa asilinannesi2609 ultrason zaten aşağı yukarı tahmin yapıyor net sonucu vermiyor daha fazla da çıkabilir daha az da
Buseikra34 asilinannesi2609 arkadaşımın bebeği 3500 çıktı 4000 doğdu ama evet genelde daha zayıf oluyorlar
Gull_94 asilinannesi2609 olablır kızıma kuck bı bebek dıyolardı az cok 2500 falan dıye tahmın edıyodk 3600 kadsr dogdu ultrasonda son aylar kılosu soylenmedı hıc ama 3 kg amca dogar dıye bılıyoduk
asilinannesi2609 Nureylaa evet onu biliyorum bunu gerçekten deneyimlenen var mı merak ettim hep ultrasonda görünenden daha az kilo doğdu okudum daha fazla doğan var mıdır acaba
asilinannesi2609 Serap_kartal5 yaa müthişsin hemde normal doğumla👏🏻 Benim bebişim hep 2 hafta geri çıkıyor kendimi motive etmeye çalışıyorum böyle 🤭
Mltm88 Serap_kartal5 Maşallah..Peki bebişin kilolu doğmasında bi sıkıntı yaşadınızmı..Benim bebeğimede kilolu diyorda doktor,aklıma takıldı
asilinannesi2609 Alyaesmaa aynen bende genelde hep düşük gördüm acaba yüksek var mıdır diye merak ettim:)
CansuBb asilinannesi2609 Canım benim oğlum için doğumdan 3-4 gün önce doktorum 3600 civarı demişti.(200-300 gram aşağı-yukarı oynayabilir diye belirtmişti) 3900 doğmuştu bebeğim. Olabiliyor yani ultrason net kilo vermiyor ☺️