Nur3955 Dolorex93 sütünü sağmak için pompa al onunla sütun Gelir birde humana çay galiba ondan kullandım ben süt yapıyordu soğan ye bol bol su iç
Dolorex93 Kbraogzzz ya ben hemşireyim aynı zamanda hamileliğim hep çok kötü geçti 32 den sonra idrar da protein 856 cıktı 24 saatte ki topladığım idrar tansiyon zaten yüksek çıkıyordu en son artık gözlerim de sorun oluşunca doktor bebeği almak istedi
Kbraogzzz Dolorex93 Benim değerim çok yüksek 2033 çıktı tansiyonum şuan için çok yüksek değil en fazla 13/8-13/9 çıkıyo sizde dahamı yüksekti tansiyon
Dolorex93 Kbraogzzz daha yüksek çıktığı 14-15 di tansiyonum başım ağrıyordu en son gözlerim bulanık görüyordu
Nilaryamoms Dolorex93 canim ilk bebegimde benimde gelmedi aksi gibi kizimda emmedi beni hanimlar yazmis humana ictim cay sutum geldi onunlar 1 haftayı buldu bu arada sagma makinasi aldim kizim.emmedigi icin sagdim.surekli seninki emiyor ise mutlaka emzir mumkunse beslenme sondasi var onunla emzir hem bebegin ac kalmaz hemde senin sutunun gelmesine faydasi olur
Dogurdumgeldim 10 aylık kızım var. Sıcak duş al sürekli. Dut suyu kaynat iç. Bol bol kusana kadar sıvı tüket. Göğüslerine zeytinyağı ile masaj yap
Kbraogzzz Dolorex93 Benimde gözlerde sinek uçuşması var şimdi yatışım yapıldı takip olcak şuan acil doğum yok bakalımm çok sağol canım sen 36 haftalıkmı doğum yaptın
Dolorex93 Kbraogzzz Kbraogzzz canım evet 36 da oldum sezeryanımı benim kinde de başlamadan o gözlerdeki çakışmalar alındı senin kaç hafta eğer haftası doldu ise bence sezeryan ol derim beklemek tehlikeli olabiliyor
Dolorex93 Kbraogzzz ama hiç korkma sadece kendini kötü hissettiğin an ben artık dayanamıyorum dediğin an doktorunla konuş cünkü ben çok dayanmaya çalıştım anca 36. Kadar dayanabildim
Kbraogzzz Dolorex93 35+1 canım ciğer geliştirici yaptılar 1doz 2.doz sabah yapılcak şuan tansiyonum iyi nstde çok iyi gözlemde yatıyorum bakalım ne olcak magnezyum serumu takıldı bide
4438bebegim Hastane tipi sağma makinaları kirala göğsü ön dk da boşaltıyor, ılık su ile duş al, bolca uyu dinlen, maltana içeceği iç, revani ye, bulgur pilavı,
Bersu26 3 gün önce sezeryan oldum 2 saat sagiyordum 1 damla geliyordu onu kaybetmeden siringaya çekmek için ızdırap çekiyorduk sonra elektrikli pompa aldım Allah’ıma şükür bir damla olan süt 3 günde 25 ml ye çıktı kesinlikle dene birde bol hoşaf kimyon ve tahin yiyorum
Bersu26 Bersu26 imkanın varsa wee babynin elektrikli pompasini al çekişi çok iyi bebek emisi gibi yapmışlar geniş vakumluyor tüm siyah bölgeyi çekiyor başka markalarda elektrik süpürgesi gibi tek noktayı vakumlayanlar var iyi birşey alırsan hiç pişman olmazsın 3 gündür ızdırap çeken biri olarak söylüyorum kesin tavsiyem
Burcu4135 Dolorex93 canım benim hic üzülme benim 3.gün de geldi. Biz mama kullandık o sürecte doktorumuzun önerisiyle. Birde benim kızım prematüre dogdu. Prematüre maması kullandık. Mama kullanmaktan hic korkma ac bırakma bebegi.
Gamseee Dolorex93 canım bende 20 gün önce yaptım 36+5 te doğum yaklaşık 3 gün falan gelmedi sütüm çok az zar zor bir damla çıkıyordu ama ben hep emzirdim sağmaya çalıştım dus aldım tahin helvası yedim sonra gelmeye başladı üzülme yani normal bir durum canım gelecek az sabır sadece 🌸
Annemommm Dolorex93 süt üreten hormonumuz aynı zamanda mutluluk hormonumuz en etkılı yontem esinin seni mutlu etmesi mutlu öpücükleri sırtına yapacagı oksitosin masajı kı bunu hem doulam hemde emzırme danışmanı olan kişi söyledı ayrıca bebegını kucagına aldıgında ona duydugun guzel hısler bunlar sut getırıyor zaten sezeryanda sut gelmesinin zorlugu bu cunku normal dogumda bu hormanlar cok yuksek seviyede salgılanıyor ama sezeryanda bu pek mumkun olmuyor ama yapmaman gereken en onemli sey panık ve sutum gelmıyor dıye kahırlanmak unutma tek cözüm gercekten mutlu hıssetmek ıcınden boyle mutluluk ılık ılık akarya oyle