Zhra4242 biraz uzun olacak anlatayim. 1.dusuk 8 haftalikti 2.dusugum 16 haftalikti 3.dusugum 20 haftalikti. 3.de dusuk olunca doktorlar 2.de dikiş yapmadık diye düşük oldu sandılar. 3.dusugumde tekrar dikiş oldum .2.ve 3. Düştüğümde suni sancıya rağmen dikisim açılmadı sonra annem söyledi 3.dusugumde dikisliisn belki ondan bebek düşmüyor doktor dikişi açtı aradan 1 saat geçmeden düşük yaptım. 4.gebelgimden önce tedavi oldum 3duusgumde 3ude özel hastane ve tüp bebek doktoruydu sorununu çok geç fark ettikler meğerse rahmimde sorun varmış rahmim t seklindeymjs bebek büyüdükçe rahme tutunamıyormuş sonra amlyt oldum 4.ye gebe kaldım yine 12.haftamda dikiş oldum bunca dikişe bunca düşükten sonra normal doğum yapamzdm rahmim yirtilacakmis 38.haftada sezeryan oldum. 2.ve 3. Düştüğümde banyo lavavo hariç kalkmıyordum annem gildeydim düşük olana kadar. Ama bu 4.gebeligimde ilk 3ay sonra rahat rahat işimi herşeyimi yapıyordum. Sormak istedğiniz başka soru varsa yanıtlayabilirim 🌸(Rabbim o acıları düşmanımın başına vermesin neler neler çektim psikolojik yönden çok çökmüştüm yaşım 23 âmâ ruhum 30du ozamanlar)