De-1997 Kış bebekleri için gerekli olanlar listesi varmı ne alıcağını bilemiyorum ocakta doğucak kızım 🤩
bahtnurr1 De-1997 uzun kollu zıbın ve kıyafet , kalın battaniye , külotlu çorap , çorap yani kış bebeğine bunlar gerisi normal alışveriş 😊
Gulsah1616 De-1997 benim doğum da aralıkta olacak inşallah. Bana mutlaka yelek almam gerektiği söylendi, uzun kollu zıbınlar, çoraplar, sonra normal alışveriş ☺️
ecebyrktr De-1997 h&m in bir tane pelüş bi tulumu var çok sıcak tutuyor içi pamuklu benim ilk oğlumda çok işime yaramıştı kesinlikle tavsiye ederim acaba üşdü mü derdi yok
Kerem_mom ecebyrktr bende aldım 2-4 aylık gözüme baya büyük geldi umarım uzun süre giydirebilirim aralık başı doğacak bebeğim inşallah 😀
Kerem_mom Cidella mağazalara bakın kesin çok tatlı kahverengi ve kremi var ben bakarken kremi vardı onu aldım
ecebyrktr Cidella https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0750481001.html. Henüz gelmemiş birde bunun kahverengi olanı var
svserzrm Kerem_mom Boyu kaç cm acaba 2-4 bedeni . 1-2 almak daha mı iyi olur Kasım ortasında Van’da doğacak bebegim:)
Cidella Kerem_mom Google’dan mağazaya baktım şimdi ama stokta yokmuş. Gardrops uygulaması ile letgoda vardı. Çocuğuma da ikinci el giydirmek istemiyorum. Çok yakında diyor bekleyeceğiz artık ☺️
Kirmizivosvos ecebyrktr kahve olanını bulamadım size zahmet onun da linkini ekleyebilir misiniz bende tam kahvesini arıyordum 🥰
ecebyrktr Kirmizivosvos Henüz stoklara gelmemiş galiba göremedim bende ara ara kontrol ederseniz rastlarsınız tam sezonu değil ya yok herhalde