Erturk 28 haftalik doğum yaptım bebeğimi küveze koydular dua edin kur-an okuyun bebeğim sağlıklı olsun hayata tutunsun
ogrencianne35 Erturk 🙏 Allah yardımcısı olsun inşallah kalbinizi yüreğinizi ferah tutun bi yakınımızın gelini bundan 7 yıl önce 5 aylık doğum yapmıştı koca kız oldu şimdi bi arkadaşım da sizin gibi oğlunu 28 haftada doğurmuştu o da büyüdü inşallah sizinkide büyüyecek sağlıkla 🙏🖤
Ylmaz Erturk geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz. Neden erken dogum oldu herhangi bir sorun var mıydı? Bende su an 34+3 suyum fazla oldugu için erken dogum olabilir
Gokcecelik Erturk çok geçmiş olsun Allahim safi ismiyle şifa versin benim yavrumda 33.haftada doğdu 35 gün sonunda 4 gündür yanımda çok şükür. Allahim hayırlısıyla evladınıza kavuşmayı nasip etsin. Siz güçlü durun onlar çok mücadeleci
Cansel0694 Erturk bende 28 haftalik dogum yaptim kuzum 32 gündür küvezde oglum butun zorluklari asiyoruz tek tek hamdolsun , sütün onun icin cok önemli.. ins senin bebeginde saglikla büyür .. rabbim sanada banada saglikla kucaklamayi nasip etsin ..
Ballimiz Ylmaz canım bende senin gibiyim 33+3 üm suyum çok fazla ve artık ne uyku uyuşabiliyorum ne oturup kalkabiliyorum kaburgalarıma batıyor erken doğum olur diye korkuyorum sende durumlar nasıl
Ylmaz Ballimiz peki suyun neden fazla bişey dedi mi doktor. Bana ya şekerden ya da cocukta yemek borusunda sıkıntı var ondan dedi. İş yapamıyorum. Eğilemiyorum cok cabuk yoruluyorum. Belim ağrıyor
damlaortakci Erturk Allah yar ve yardimciniz olsun ins tez zamanda sagligina kavusurda kuvezden cikar sen kendini uzme moralini yuksek tutmuya calis
Dilekcnkn Erturk Rabbim yardımcınız olsun her ikiniz içinde canım sağlıkla evine gelmeyi nasip etsin inşallah
Birmelekannesi_38 Erturk Geçmiş olsun canım inşallah sağ salim kucağına alirsin bende 30+0 im benimde erken doğum riskim var inşallah sağlıkla alırız kucaklarimiza neden erken doğum yaptım acaba
sinas Erturk 29 haftalık hamileyim erken doğum riskim var. Allah tez zamanda bebeğinize kavuşmayı nasip etsin🙏
Ballimiz Ylmaz doktor perintalojiye git dedi ama gitmedik çünkü detaylı ultrasonda çok şükür bir sıkıntı görmedi başka bir doktor,ama okuduğum kadarıyla bazı gebelerde olabiliyormuş nedeni bilinmezse de şeker testi yapmadım
Remziye_2121 Erturk benimde kızım 34+5 de doğdu ilk iyiydi bugünlerde kilosu düştü sarılığı var 1 gün hastanede yatırdım Allah ım yardımcın olsun erken doğunca sorunlarda çıkıyor