Burcuaykut Ashenur ayy canım bende aynı dertten münzaribim🤦🏻♀️ 38+4 üm bende oğluşum gelmiyor bekliyoruz ☺️ Ne merdivenler ne yokuşlar ne yürüyüşler yaptım yok gelmezse gelmiyor demek 🙈
Selmapiskin Ashenur aynı bende 39 haftalık daha tık yok sıcaklardan yürüyüş yapamıyorum evdeyim günlük işlerimi yapıyorum ama gelen giden yok
NekwaSultan Ashenur Bugün 39 olduk dunden beri adet olcakmisim gibi agrilar ama bosa bekliyoz sanki :)
Ashenur Burcuaykut canim bende yuruyus yapiyorum.merdiven cikiyorum. 39 1 ama hala gelmiyor hurma yiyorum doktorum dedi klozet kullanma dedi ama yine de yok yani
Asrinbaby Ashenur alla alla neden kullanmayacak misin anlamadım ben? 38+4 uz bizde de yok şimdilik bisey
Selmapiskin Ashenur yapan da aynı yapmayan da diyecem de siz illaki faydasını görürsünz ama ben çok terliyorum çok bunalıyorum yapamıyorum yürüyüş gebeliğin 7. Ayına kadar çalıştım hareketlydim ama şu son zamanlar malesef
Esraari 39+2 ve 2 haftadir 2 cm aciklik var regl agrilari ara ara bel agrilari kasilmalar var ama yok gelmiyor beyfendi 🙈 Pazartesi icin doktor dogumu baslatalim artik dedi bir tane kordon dolamis boynuna 😂
Selmapiskin Kızlar dünden beri elim yüzüm bi şişti anlatamam gülünce yanaklarım tombik tombik dudaklarım botoks gibi😅 önce hiç olmadı. şişlik sıkıntısı çekmedim son 6 gün acaba ondan mı