Zlhbayram 37+5 haftalık hamileyim. Dün covid testim pozitif pozitif çıktı. Bugün oksapar igneye bugün başladım. Doğumun her an olabilir bu ilaç etkisiyle çok fazla kan kaybı olur mu çok endişeliyim
Zeyneb12 Zlhbayram canım geçmiş olsun öncelikle sakin ol. Bunun bir grip olduğunu, beslenmene dikkat ederek bol su içerek ve en önemlisi uyuyarak hatta gündüz bile bunun Allah’ın izniyle geçeceğine İnan. Dua et
shinemuu Zlhbayram Aynı şeyi yaşadım karantinanın 13. Günü doğuma gittim. Kan sulandırıcı iğneyi de yapmıştım o gün. Hiç sıkıntı olmadı. Stres yapmamaya çalış. Stres yüzünden sütüm gelmedi. Doğum sonrası daha büyük bir macera başlıyor. O kısma odaklan. Doğum hikayemi okuyabilirsin.
Pambix Ben kullanıyorum iğne birşey olmuyor canim için rhaat olsun, ben acil sezeryan olmuştum iğneyi kesmeden ona rağmen aşırı kanama durumu yaşanmadı çok şükür 😊 bu iğnenin etkisi günlük olduğu için merak etme
Zlhbayram Teşekkür ederim. Doğumu nerede yaptınız pandemi sürecinde. Pandemi hastanesinde mi oluyor bulunduğum yerde pandemi hastanesinde olursunuz dediler bana