gztn37 Merhaba ikili ve üçlü test hakkında ne düşünüyorsunuz gebelik haftası gereği doktorlar yapılması gerektiğini söylediler ? Yanılma payı nedir sizce ?
Misa34 gztn37 benimde obur ay ikili test ayim devlet hastanelerinin hangi bolumleri yapiyor . Ozeller cok pahali . Bu satten snra Allahin emaneti ne olursa olsun benim yavrum . Ama once tedbir sonra tevekkul demisler .
Mrv1007 gztn37 bugün yaptırdım, 170 tl ücreti Avrasya Hastanesi’nde yaptırdım. Ense kalınlığı 2.2 mm çıktı moralim çok bozuk, doktorum biraz yüksek dedi. İnşallah sıkıntı çıkmaz, kan değerlerimi bekliyorum.
mom8327 gztn37 ben yaptırdım risksiz çıktı doktor bi hastaya %70 görebiliyoruz yanılma payımız da olabilir demişti
lunam Misa34 ben devlet hastanesinde yaptırdım, eğitim araştırmada. 7. haftada kadın doğuma kontrole gittiğimde kendileri vermişti randevuyu. Testi yapan doktor perinatolog, ama randevu kağıdında bölüm kadın doğum yazıyordu.
Poyrazin_annesi Doktorum sadece 2 li testi yeterli buldu bnde sadece onu yaptrdm özelde 90 liraydı fıyatı
ozgese-s Yaptırmak önemli tabi bende 15 gün önce yaptırdım sonucum riskli çıktı yanılma payı tabi ki var fetal dna testi yaptırdım temiz çıktı şükür ama önemli bi test diye düşünüyorum 🌹
Tugcevemercimek ozgese-s benimde 1 hafta oldu :( o kadar merak ediyorum ki , cinsiyetide öğrendiniz mi testle beraber
Mrv1007 ozgese-s ben de hep öyle okudum, doktorum da öyle söyledi tehlikeli sınırda değil ama sınıra yakın dedi. Allah razı olsun, inşallah sağ salim alırız minnoşlarımızı kucağımıza 🙏🏼💜
Mrv1007 Tugcevemercimek ben bugün girdim, öğrendim, kesine yakın kız dedi doktor. 12+4 haftam. Ama işte ense kalınlığı sınıra yakın deyince inan cinsiyete adapte bile olamadım aklım fikrim orada. 2.2 çok yüksek değilmiş ama doktorum biraz riskli buldu inşallah kan değerlerimde bir sorun çıkmaz 🙏🏼
ozgese-s Tugcevemercimek sağlık bakanlığı yasaklamış bize söylemediler doktorum erkek gibi dedi ama salı günü öğrenicem inş :)
Kubraveysl Mrv1007 cnm korkma hic allahin izniyle bisey yoktur bansda oyle dediler dua et bisey yoktur benin kardeşim doğana kadr ona engeli dediler aldirin dediler ama asla rabbim ne kısmet etmişse basgoz üstüne dedi annem aldırmadı biz özel bi bebek bekliyrduk ama doğdu 4 kiloya yakın sağlıklı tosun gibi bi kardeşim oldu suan 11 yasinda ;) darisi senin ve hepimzin başına guzelim üzüme kendini