Sehererol Kızlar 27+5 haftalık gebeyim bebeğimin kilosu 1350 olmuş sizce normal mi yoksa az mı benimle aynı haftada olanlar veya bilgisi olanlar cevap verebilir mi lütfen
H_myra1 Sehererol en son 21+5 ken gitmiştim 450 gr dı pazartesi 27+0 olacagım randevum var bakalım bebiş im kaç kilo ama bana sizin bebegin kilosu iyi geldi 27.haftalrda 1 kilo civarında oluyorlar
Ilkayy Sehererol canım sen yanlış anlamış olabiliemisin haftana göre bence çok ben 32 haftamd 1952 di
Eriminannesi04 Sehererol Canım maşallah kilosu çok iyi bence ben 5gun önce gittim şuan 34+5gunlugum tam 34haftada gittim kilosu doktor dedi iki kilo civarında benimki hiç almamış
Eriminannesi04 Sehererol yok canım takma kimseyi korkulacak bişey yok emin ol demekki iyi besleniyosun bebek o kiloda amaa doğuma yakın fazla alma çok kilo alsa sezeryanla alırlar
265Hay Benim de 27. Haftamda 1 kilo 300 gr normal den daha iyi korkma bisey olmaz doktor cok iyi demisti
yildiz_07 Sehererol bende en son o haftalarda gittim 27 haftalık falandı 1100 gramdı cnm bence gayet normal suan 32 haftalık olduk hala gidemedim kontrole çok merak ediyorum acaba kaç kilo olduk 🤭😄🧿