momysss Kızlar merhaba bugün doktor folik asiti bıraktırdı ve decavit hapı yazdı ama herhangi bir kan tahlili yapmadı direk kan tahlili olmadan mı bu vitaminler kullanılıyor herhangi bir zararı olmaz değilmi
tugbadugan0000 momysss bana tahlil yapıp ona gore vermisti dekavit d vitamini sonuçta zararı olacağını sanmıyorum 😊
Ask_hosmus momysss bana tahlil yapmadan verdi ilk seferinde sonra ilaçlar bitince tahlil yaptır bakalım dedi tahlile baktıktan sonra gene yazdı
Aysenurctn32 momysss Bende kullanıyorum decavit bana da kan tahlili yapmadan verdi zaten takviye bunlar bir zararı olmaz merak etme😊
bahtnurr1 momysss dünya genelinde hamilelere verilen ilaç canım bide ferro var Demir ilacı , başka ilaçla gerek yok dedi doktorum bunları kullan yeterli dedi
momysss Elifkaratekin 3.ayım bitti doktor yazdı direk bugün başladım içmeye aksatmam canım bebeğin sağlığı sonuçta
momysss Nurdan123 12. Haftaya geçtim 12+3 te doktora randevum vardı doktor folik asiti bırak vitamine başlıcaz dedi sadece ilk 3 ay kullanılıyor
Ayseee4238 momysss herkese veriyolar onu benimde 3ay bitince vermişti doktorum direk 3tane vitamin verdi hala da kullaniyorum
momysss Ayseee4238 bana sadece decavit yazdı ya nedenki:/ kan testi yapıpta mı 3 ayrı vitamin verdi acaba
MerveNur- momysss decavit multivitamin ve içinde folik asit de olduğu için herkese böyle yapıyorlar değerlere bakmamalarına ben de şaşırıyorum
momysss Ozgebalc işte neye göre veriyor doktorlar onu anlamadım ilk 3 ay sadece folik asit kullandım ben daha yeni vitamine geçtik
Aycaaa571 momysss tahlil yapıyor eğer vitamin eksikliği varsa veriyor bana kan tahlilinden sonra verdi