Fulyacanferit 31 haftalik gebeyim kızlar.aklimda her an bebeğim saglikli doğacak mi korkusu var içimde hep bı sıkıntı.benim gibi olan var mı
Gulcansckn Fulyacanferit normal canım kucağına alana kadar hep o korkuyu yaşıyorsun, doğduktan sonrada başka korkuların başlıyor anlayacağın o korkular ömür boyu oluyor 😊😊😊 içini ferah tut iyi düşün iyi olsun kendini strese sokma bebeğin hissediyor 🙏🏾
Zeynep44_44 Fulyacanferit 36+ 2 deyiz. Karantinadayım onuncu günüm. 😔Virüs beni çok yıprattı. Hiç bişey hazır değil karantinayı bekliyoruz. Vakit daraldıkça korkuyorum bende yaşım küçük. Ama bebeğim şuanda sağlıklı çok şükür inşallah hep böyle gider.. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🙏♥️
Fulyacanferit Gulcansckn gebelik başında biraz korkuttular beni . Sonra sorun yok dediler sonra da herşey normal devam etti ama ,içime o korku düştü.hamileligimin tadını çıkaramadım canım..kucağımiza sağlıkla alalım inşallah hepimiz .♥️ Gulcansckn
Fulyacanferit Zeynep44_44 amin inşallah. Malesef karantina da atlatan çok anne var. İyi düşünelim iyi olsun ♥️