Yagmur00 Kızlar ben 27 haftalık olduk ogluma boyle uzanınca gobegımin orası boyle yumurta gibi sivri oluyo normal mi sızın bebişler birgun hareketli bırgun durgun mu
missengineer Yagmur00 ben de 26 haftalığım ben biraz geriye doğru eğilince sivri oluyor göbeğim. Hamilelikten önce de hep öyleydi hala öyle. Her gün çok hareketli bu aralar.
Sirince-anne34 Yagmur00 benimkide 2 gündür çok durgun covidim ondan dolayı heralde çünkü çok hareketli bir bebek normalde 27 haftalığım bende
Yagmur00 missengineer benımde tam tersi bugun durgun ama bem bugun bıraz uzuldum ondan mı oldu acaba diye dusunuyorum
Yagmur00 Sirince-anne34 gecmiş olsun canım nasıl atlatıyırsun agırın falan war mı ayy valla uzuldum 😔😔😔
Sirince-anne34 Yagmur00 sağol canım. Çok şükür hafif atlatıyorum. Sadece ilk 2 gün eklem ağrılarım çok vardı
missengineer Sirince-anne34 çok geçmiş olsun. Aşınız var mıydı? Ben aşı olmadım henüz doktorum önermedi, hamilelik öncesi covid geçirmiştim. Şimdi çok korkuyorum evden dışarı pek çıkmıyorum. Nereden kapmış olabilirsiniz biliyor musunuz?