Merhaba kızlar :) beklediğimiz tarihten erken geldi oglum. Bir sabah 8 gibi uyurken suyumun geldiğini fark ettim eşimle apar topar hastaneye gittik. Sabit bir doktorum olmadı doktordan yana cok şanssızdık. Hamilelegim boyunca allaha iyi doktorlara hemsirelere denk geleyim diye dua ettim. Devlet hastanesine gittik ve pazar gunuydu. Oradaki hic bir doktordan yana yüzüm gülmemişti.. ve yeni bir hanim doktor gelmis nöbeti ondaymış. Açıkligima baktı hic açılmadı yok dedi. Ultrasondan bebegin kilosuna baktılar ona göre sezaryanmi normal mi karar verecekti. Ben tabi ikisindende cekiniyorum. Gönlüm normal istiyor ama korkuyorum.. 3 kilo olduğu icin bebegim normal olacak dedi. Beni sanci odasına aldılar. Tek kişilik bir oda. Saat 9 gibi girdim o odaya. Ve bana suni sanci icin serum taktılar. Cok tedirginim korku var.. doktor geldi açılman yok sanci ile yapacağız 24 saat surebilir dedi. O an biraz korktum ama canim yanmadığı icin sesim çıkmıyor her denilene tamam diyorum. Saat 11 e kadar yattım sancıları hissetmedim 11de hafif hafif başladı. Dualar ediyorum bu surede.. diyorum içimden suni sanci korktuğum gibi değilmiş.. Saat 1 oldu ve cok şiddetlenmeye başladı artık yatamıyordum. Çömelir vaziyette karşıladım hep sancılarımı derin nefes alıp vererek. Daha kolay geçiyordu o pozisyonda sancilar.. odada hala tekim açılmama bakıyorlar saat 3 oldu daha 4 cm açılmış. Ben saat 3 de pes eder gibi oldum. Ağlamamak icin zor duruyorum. Aslinda tahammül edilebilir bi aci ama ben ilerisinden cok korktum sanci boyle ise dogum nasildir diyorum. Doktora istedim beni sezaryan alin ben normal yapamam diyorum sanci giriyor konuşamıyorum. Doktor beni ikna etmeye çalışıyor… sezaryan icin anestezi uzmanı geldi bana anlatıyor süreci doktor sonra yanıma ablami aldı o an ağlamaya başladım. Oda beni ikna etmeye çalışıyor normal icin .. tekrar baktı ve 6 cm olmus dedi seni prenses dogum yapalim hata ediyorsun sezaryan icin herseyin normal diyor.. Ben artık sanci gecince yorgunluktan konuşamıyorum doktora itiraz edecek durumda degilim sancılarım birden arttı. Şancı odsındayım hala yanimda doktor ve ablam doktor baktı ve doguma tam 10 dakika kaldi sanci gelince ıkın dedi sanci geldikce ıkındım ablamda destek oluyor doktor da.. doktor kafasını gordum 5 dk kaldi dedikce o an bir güç geldi ve aci hic hissetmedim. Hatta ıkındıkça rahatliyordum. Doktor beni ameliyathaneye aldı saat 5 gibi orada doktorun da karnıma bastırması ve kesikle 2 ıkınmada oğlumu aldim koynuma. Cok şükür. Cok korkarak ilerledim hep ön yargiydi biraz araştırsaydım belki bu kadar bilgisiz ve korkarak girmezdim. O sancıların bize bir zararı yok aksine doguma götürüyor hızlıca. Dogum anı zaten ıkınmak insanı rahatlatıyor. Allah ta o gücü veriyor. Ben biraz hasas cani az biri olduğum icin çevremdekiler nasil normal yaptin diyorlar bende ben yapmadım doktorum yaptırdı diyorum çünkü hic vaz geçmedi.. 9 saat boyunca süren hikayem boyleydi. Doguma gun sayan guzel anneler bol bol dua edin. Allahım doguma gidisinizi,dogum anınızı kolaylastirsin ve sizi iyi insanlarla karşılaştırsin. 😊

Halimella amin amin inşallah canım benim ne güzel ablan yanındaymış bide devlete yapmışsın cok güzel Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı benimle oğlumun başına insallah 🤍

Aminee32 hayir alınmadı gelişim olarak 2 hafta onden gidiyordu kilo olarak ta iyiydi. Ama sarilik oldu sarilik icin mavi ışık alınması gerektiğinden 2 gün yattik dogumdan 15 gün sonra

Halimella canim gecmisnolsun gözün aydın bu arada ama devlette prenses yapılmıyor diye biliyorum merak ettim

Yoncca aynen yapmadılar zaten doktor orda zaman kazanmak icin dediğini dusunuyorum 😊

Halimella ayyy siz anlatınca çok heyecanlandım 😊😊 bende 38 haftalığım doktor hafta içi çatı muayenesi yapacak normal doğum istiyorum 40 a kadar gelmezse suni alsam mı sezeryan mı olsam ne dersiniz

Busra333 hersey normal ise ben normali tercih ederdim tabiki sizin kararınız:) saglikla alin kucağınıza insallah