Mucizemm0101 Selam kızlar sezeryan doğum düşünüyorum sağlığımdan dolayı. Neyse. 20 kasımdan sonra uygun dedi doktorumuz. 22 si pazartesi olursam akrep burcu olcak 23ünde olursam yay burcu olacak. Sizce hangi burcun erkeği daha iyi 😄😄
Mucizemm0101 Fadikb makara amaçlı sorulmuştur yoksa tabikide tek derdimiz bu olsun sağlıkla gelsinde 🌸
Mucizemm0101 evaburak95 su grubu olduğu için romantik duygusal olur derler ama ☺️ Gerçi beni ilgilendirmez romantik olması falan 😄
duygu0693 Mucizemm0101 Ben ve eşim akrep 😬 bence yay olsun benim oğluşumda yay Burcu olacak inşallah 🙏🥰
aslanreis Mucizemm0101 ikiside iyidir ama tercihim akrep olurdu tabi yetiştirmekte karakteride etkiliyor ben çocuklarımı bi denk getiremedim terazi olucak insallah bakalım bende başak burcu olsun hiç istemedim yetiştirmek falan fayda etmez başak burcuna 🙊😂😂
Bademcim Mucizemm0101 benim de 5 ile 8 kasım arası akrep olacak inşallah Terazi olacak diye çok korkuyordum 🧐
Tugceliko19-19 Mucizemm0101 kesinlikle akrep Burcu erkeği 😂😂 benim de kızım ya akrep olacak ya da yay aynı senin gibi akrep olmasını tercih ediyorum
Hosgeldinbebek Mucizemm0101 akrepler çok güçlü geliyor bana ya hırslı iddialı gizemli ama kötüsü de kötü olabiliyor çok vardı etrafımda 😁 yaylar genelde pozitif neşeli 💃
Bademcim aslanreis ya etrafımda o kadar terazi vardı ki hepsi de aynı tür ikizler burcundan hallice :) dedim inşallah olmaz
Mucizemm0101 aslanreis başak burcuyum başak erkeğini bende hiç sevmem cimri duygusunu belli etmeyen odun insanlardır genellikle ☺️
aslanreis Bademcim benim bi tanıdığım var annesine düşkündür parasının hesabını bilir düzgün bi delikanlı işinde gücünde yükseleni akrep ama o etkiliyo demekki 😃
Bademcim aslanreis ya şöyle mesela kız da oldu erkek de oldu arkadaşım. Bir anı bir anını tutmuyor çok farklı bir gün iyi bir gün kötü anlayamıyordum çözemiyordum hiç istemedim o yüzden. Akrep burcunu bilmem ben tanıdıgım olmadı ama yine de terazi olmasın dedim :)
aslanreis Bademcim anladım canım hayırlı evlat olsunlar inşallah ben akrep burcuyum erkeğide çok iyidir biraz dik başlı olabiliriz ama iyiyizdir 😃