Bskaymazz1 AseLenaMom Patates haşlaması, pirinç lapası, muz, leblebi, şeftali, kuru kahve bildiklerim bunlar çok geçmiş olsun
Alone AseLenaMom şuan acilde serum yiyorum on gündür geçmedi resmen bi de üstüne kusma başladı. Nasıl bir salgınsa
AseLenaMom Alone Ya aynısı bende de var salı gününden beridir geçmek bilmiyor mide bulantısıda başladı dünden beridir hiç birşey yiyesim gelmiyor 🥺🥺 bugün gittim serum tedavisi dedi ama ben çok su tüketiyorum boşa damar yolu açılmasın diye su içerim dedim sürekli su içiyorum şuan bide iyi gelecek şeyler tüketmeye çalışıyorum
Alone AseLenaMom ben su bile içsem kusuyorum o yüzden mecbur kabul ettim hiç bişey de yiyemiyorum. Ayrıca bir haftadır ne yediysem ne yaptıysam geçmedi
Ftsclskn AseLenaMom Bende oldum bi ara sağolsun annem patates haşladı 1-2 gün yedim . Sonra düzeldi 😌 Çok geçmiş olsun 💐
AseLenaMom Alone Benimde geçmiyor ya sıkıldım artık kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum wcden çıkamıyorum söylemesi ayıp
evetbenavukatiyim AseLenaMom Bende ishaldim bi kaç gün önce serumla geçti. Ama söyleyebileceğim en önemli şey o kaybedilen suyu fazla fazla geri almaya gayret edin bebek için , geçmiş olsun 💕
AseLenaMom evetbenavukatiyim Doktorda öyle söyledi 🥺 bebeğe zarar verebilir mutlaka suyu iç içemiceksen serum dedi ama suyu çok fazla içiyorum hatta içtikçe ishalim daha çok artıyor sanki