korkmazkevser Kizlar 17 haftalık hamileyim bikac saat önce bı stres yaşadım ağladım kahverengi leke gelmiş aynı zamanda progestan kullanıyorum dün bitti bugün alamadık yarın alicam inşallah sizce korkmali miyim hastaneye gitmekten de yoruldum sürekli 😔😔
Ftsolgn korkmazkevser Benim de yaşadığım bir stresten dolayı aynı şeyi yaşadım ardindan kontrole gittim bebek iyiydi çok şükür. Doktorum da gebeligin 2.donemine yaklaşırken bu kahverengi akıntının normal olabileceğini söyledi ama her ihtimale karşı da düşük önleyici bir iğne yapıldı İmkanıniz varsa bir hekime görünmenizi öneririm tabiki..çok çok geçmiş olsun. Allah korktuklarimizi yaşatmasın sağlıcakla kavusalim inşallah bebislerimize
Zynpzmr_2 korkmazkevser Olmaz canım kan gelmediği sürece sıkıntı yok kahverengi leke içerde kalan kanın zamanla renk değiştirmesi sonucu oluyor ama yinede stresten uzak durmaya calis
Clementinee korkmazkevser az önce bende canım eşimle çok kötü kavga ettim bağırdım ağladım sonra bir kaç damla kahverengi pembeye dönük akıntım oldu doktoruma yazdım dinlen bolca dedi
badembid korkmazkevser progestanı almadığın için olmuş da olabilir hemen strese sokma kendini canım yarın alırsın olmadı doktoruna da bir görün
korkmazkevser Çok teşekkür ederim güzel anneler evet üç haftadır da iğne kullanıyodum bu hafta bitti ignem de inşallah herşey yolundadır
korkmazkevser Clementinee çok geçmiş olsun inşallah normale döneriz bende biraz öyle oldum hala devam ediyor kahverengi leke
Clementinee korkmazkevser Allahım bebeklerimizi korusun İnşallah sağlıkla alalım kucağımıza dinlenin sizde bolca su için bol bol