Ebrumsezgin Kızlar merhaba 36+2 haftalık hamileyim dün randevum vardı doktor bebeğin 3kg 30gr olduğunu söyledi sizce bebeğimin kilosu haftasına göre iyi mi
EsraHiraNur Ebrumsezgin bende simdi geldim hastaneden benimde 2850 kilosu boyu da 49 cmmis ben cok uzuldum ama doktor guzel dedi 36+4 haftalik ve besleyememisim galiba yaa off 😕😕
TugcEsila Ebrumsezgin bugun vardı kontrolüm benimde 36+2yiz bnde 2723 kilosu uzun olck kizim ama dktorda norml iyi dedi ama sizinki masallh zayfmi olcak bilemedim🤷🏻♀️ nasl besleniyorsunuz özellikke yaptğnz bir sey varmi ?
Pinkmom Ebrumsezgin Cidden merak ediyorum? Doktor bilgilendirme yapmıyor mu sizlere normal ya da deil die? Hayır benim ki kilosunu söyledikten sonra hemen değerlendirmesini yapıyor sizinkiler yapmıor sanırım?
Ecenurmt Bende 36+2 yim ❤️ Bence gayet iyi 750-1000 arası alır büyük ihtimalle daha bir aya yakın var çünkü
Ebrumsezgin Ecenurmt ayy inşallah 🙏🏻 Bana da az gibi geldi ilk bebeğim pek tecrübem yok merak ettim bende ☺️😚
Ebrumsezgin EsraHiraNur evet internette okudum bende bu haftalarda 2500 2900 arası olurmuş kilosu 😚sağlıklı olsunlarda 🤲🏻🙏🏻
Ecenurmt Kilolu bebek doğması zor bebek bir bakıma neden kilolu olmasını istiyorsunuz anlamıyorum sağlıklı olsun da kilosunun ne önemi var
Ebrumsezgin TugcEsila şimdilerde iştahım kesildi bile diyebilirim ama başlarda dikkat ediyodum yumurta süt kuruyemiş ve meyve eksik etmediğim yiyecekler ☺️
TugcEsila Ebrumsezgin aslinda dikkat ettigim seyler her kahvaltida yumurta sut kasar mutlaka yiyorum gun icerisinde meyveyi de eksik etmem ama demekki doymus kızım bilemiyorum 😋