melekanesi Kızlar müslin bezleri nereden aldınız? Kaç adet aldınız? Mağazalara baktım. Çok fazla model yok. İnternet sitelerinde daha fazla var. Ama hangisi kaliteli, kullanışlı, yumuşak bilmiyorum.
Nurklc38 melekanesi e bebekte görmüştüm 2 tane aldım dün lcw baktım orda çok güzeller var indirimdeydi bi bak hemen tükenmeden
honeyland melekanesi ben e bebekten 1 tane LCWaikiki 1 tane minicity 1 tane aldım 😂 en en en güzel LCWaikiki
Guley_ Kbraslan battaniye altına kundak gibi kullanıyorum bide bornoz takımı var ama ilk 3 4 banyosunda kurulamak içinde kullandım yumuşak olduğu için daha iyi oldu ilerleyen zamanlarda havlusunu kullanır artık bazıları da puset örtüsü almıyorlar onu örtüyorlar arabanın üstüne falan
Melek3 melekanesi LCW Waikiki den aldım model coktu ben çok begendm ve uygun aldm 25 liraydı sanirm ikilisi
Haticecakirr melekanesi tek katlı evet çok güzel biri boy olarak diğerinden büyük birini puset için aldım zaten küçük olanı 🌸yıkadım çekme falan yapmadı
whitedream melekanesi ben çarşıdan almıştım 120×110 cm ve 100×110 olarak birisi 25 biri 27 TL fiyat ocakta doğum yapıcam yaza kundak yapmak için büyük ebatını aldım ne kadar büyük o kadar iyi mağazalarda aşırı pahalı geldi bana bulunduğunuz şehirde varsa bursa kumaş pazarlarında filan istediğiniz boyda da kestirebiliyosunuz. puset için olursa LCW da filan uygun fiyatlılar var ebatları küçük