Royem62 Kızlar bugün adet olmadım ama ağrılarım var birde kalp çarpıntısı sanki aniden böyle heyecnlanmışsın gibi oluyor içim bu hamilelik belirtisi olablir mi 4 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıkt
Merme Royem62 4 gün erken bi süre şuan hamileyseniz kaset testte çıkar erken gebelik testlerine asla güvenmiyorum
Deletedmom93284 Royem62 ben adet günü yaptığımda silikte olsa görmüştüm 😊 beta yapın bence ama daha güvenilir
hsqldnbebeqm Bi kaç gün sonra test yapabilirsiniz varsa çıkar. Adet belirtisi gibi gebelik belirtileride ama daha çoj erkense belirti vermez bkadr
Cansukrb Erken gebelik testine bende güvenmiyorum yapmıştım çıkmadı bı kaç gün sonra normal testle yaptım cikti
Royem62 Cansukrb inşallah canım bakalım olacakmışım gibi ağrılarım var ama kalbim deli gibi çarpıyor böyle heyecandan ölecekmiş gibi olursunuz ya o derece
Teusa 1 gün gecikince erken gebelik testi yapmıştım kapkalin 2 çizgi vardı.. erken gebelik testleri doğru gösteriyor bence. Önceki aylarda da 2 -3 gün kala negatifti
Royem62 AseLenaMom çaresiz bekliyorum canım ama hiç olmamıştı ilk defa kalbim çırpınıyor içerde sanki
AseLenaMom deletedmom87894 🤷🏻♀️ Benim kanımda bile çıkmadı adetimin 5.gün geçmesini bekledik öyle öğrendim