Delicesareti Nureylaa indirimden geçtim kaç aydır bi uzun kollu çıtçıtlı badi alamadım oğluma beden yok kuduruk gibi saldırıyolar insana bişi bırakmıyolar hele indirim varken zaten bulamam😂
Nureylaa Merve-1109 şapkalar çıt çıtlı body eldiven corap ağız mendili falan 10 TL den aşağı fiyatta diğer bazı ürünler de de indirim var belki daha uyguna gelir bi bakın isterseniz
Nureylaa Delicesareti uzun kollu yok harbiden yaa hep kısa ama civili daha kesfetmemisler bi bak istersen 🤣
Delicesareti Nureylaa şimdi senin postu okuyunca girip baktım 7 liraya düşmüş ama beden yok hiç bi renginde 24 aylık var o da işime yaramaz😂
Nureylaa Yamacin-Annesi İnternet sayfasında daha doğrusu uygulamada gördüm mağazada var mı bilmiyorum
Delicesareti honeyland öyle değil mi ama stok mu yapıyolar anlamıyorum ki indirim görmesinler hele direkt saldırıyolar ben biraz yavaş kalıyorum galiba 😂
Delicesareti Nureylaa kimse kimseyi düşünmüyo ki bacım mağazada bile bulamadım hem e bebeğe gittim hem civile yok artık kısa kollu zıbınlarla kışı geçiricrm
Nureylaa Delicesareti ay bende alamadim hos daha erken haftam ama uzun kolluya dair bi sey bulamadım trendyolda seçenek çok olmadı ordan alırız 🤷♀️