Didemo 20+1 haftalık hamileyim organ taramamızda sadece burun kemiğinin küçük olduğunu söyledi doktorumuz bunu down sendromuna da bağladı Ama diğer bulguların hiç birine rastlanmadı bu durumu yaşayan var mı ?
Cerenn12 Didemo hiç moralini bozma arkadaşıma direk diwn sendromlu kalbi delik falan dediler çocuk doğdu sapasağlam
elisss_61 Didemo Ailenizde burnu küçük olan vardır illa ki ona benzemiştir. İkili test temiz zaten, ayrıca down sendromunda ense kalınlığı vs gibi diğer bulguların eşlik etmesi lazım. Bunlar yoksa içiniz rahat olsun Allah’ın izniyle bişey yoktur 🤲
Didemo Aycaaa571 ikili test daha önce yaptırdım onda bir sıkıntı çıkmamıştı herşey olması gerektiği gibi sağlıklı bir bebek dendi ama dün organ taraması yaptırdığım da herşeyi normal iyi sadece burun kemiği küçük down sendromu ihtimali olabilir dedi doktor organ tarama için dışardan gittim doktora kendi doktoruma sonuçları attığımda hayır herşey normal çıkmış diyor kafamı allak pullak ettiler
Aycaaa571 handenur__ bende yaptırmadım çok şükür cinsiyetini öğrenmeye giderken sağlıklı olduğunuda öğrendim
Didemo elisss_61 benim de eşiminse hatta benim ailemin hepsinin burnu küçük kibar burun bana hep burnunuz estetik mi diye sorulur doktor aklımıza böyle bir şüphe düşürdü allah korusun herşeyin allahtan tabi ne verirse ona şükür inşşalah herkes kucağına sağ sağlim alır bebeğini ama insan bir yerde kafaya takıyor
Aselllll Didemo bana an aynısını söylediler 18.haftada burun ölçüsü 4,4 sizin detaylıda burun ölçüsü kaç çıkmış
Didemo Aselllll 20. Haftamız bitti 4.33 çıktı burun kemik ölçümüz tek bulgu burun kemik ölçüsü diğer herşey normal seyrinde çıktı
Aselllll Didemo genetik olabilir bence ben kendimce öyle düşünüyorum sonuçta ense kalınlığı iyi 2 li test iyi