Allah ın izni ile Meryem ana otu vesilesi ile belkide :)jet hızında doğum hikayem :)
29ağustos pazar akşam 8:30 civarında bulaşık yıkıyordum çok tuvaletim var dedim ve tuvalete koşacakkken suyum gelmeye başladı ben şok durmuyor :) ağlamaya başladım oğlum da karşımda korktu oda ağlamaya başladı herkes beni sakinleştirmeye çalışıyor , bu arada oğlumda suyum gelmeden doğuma girmiştim kızmda neye uğradığımı şaşırdım ilk defa yaşıyorum çünkü bu durumu .. neyse apar topar hastaneye gittim 1cm açıklık ile yatırdı beni ama sürekli su geliyor gece 1 e kadar güldüm konuştum yürüdüm suyum aka aka tabi :) 1 de sancılar girmeye başladı 4 e kadar aralıklarla girdi gitti rahattım o ara annem Meryem ana otuna dualar okudu koydu kenara 4 te 5cm açıklığım olmuştu 4 ten sonra aralıklar azaldı ama dayanamıyorum fena :)) 7ye kadar sancı çektim 3 saatcik ama 3 yıl gibiydi artık beni sezaryene alın diye bağırdım dayanamıyorum dedim ebe geldi 8-9 cm olmuş hazırlan dedi ve gittik doğum haneye ıkın diyor doktorum ıkınamıyorum beceremedim sadece bağırıyorum nefesimi tutuyorum olmadı sonunda küçük bir kesi attı mecburen herşey o kadar doğal oldu ki ta ki o kesiye kadar olsun ne yapalım beceremedim ıkınmayı 😊 7:10 civarında bebşşim çıkıverdi birkaç dikiş ile odama geçtim çok şükür şimdi 10 günlük olduk… Rabbim olmayan herkese nasip etsin doğum yapacaklara da hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah…bu arada çok aktif olmasamda Happy Mom u bırakamıyorum hala bebiş doğmadı görünüyor :)